Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 17:26

Επιλογές από Τουρκία και Ιταλία

Γράφτηκε από τον
Επιλογές από Τουρκία και Ιταλία

Δευτέρα σήμερα και στοιχηματικά θα κινηθούμε πιο χαλαρά σε σχέση με το Σαββατοκύριακο, περιμένοντας, βέβαια, ακόμη ένα «καυτό» τριήμερο που ακολουθεί, με δράση σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ! Τρεις, λοιπόν, επιλογές προκύπτουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δύο από το ποδόσφαιρο και μία από το μπάσκετ.

 

Κερδίζει με Under η Μπεσίκτας

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Τουρκία και την αναμέτρηση Μπεσίκτας – Γκεντσλερμπιρλιγκί, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.30. Την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή έχει σήμερα η Μπεσίκτας. Ίδρωσε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην αξιόμαχη Μερσίν, της οποία επικράτησε δύσκολα με 1-0 χάρη σε τέρμα του Σόσα στο 73’. Ακόμη τρεις σημαντικοί βαθμοί στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την Μπεσίκτας να παραμένει αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία. Από την άλλη, συνεχίζει να προκαλεί εντύπωση με τις εμφανίσεις της η Γκεντσλερμπιρλιγκί, που έχει επιστρέψει από την διακοπή... μεταμορφωμένη. Κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να επικρατήσει εύκολα με 2-0 της Μπούρσασπορ, χάρη σε τέρματα των Κούλουσιτς (69’) και Ελ Καμπίρ (71’), πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα, βέβαια, τα πράγματα είναι δύσκολα στην έδρα της Μπεσίκτας.

Κερδίζει η Περούτζια

Δεύτερη επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «Άσσος» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση της Β’ Ιταλίας, Περούτζια – Τραπάνι. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα στο πρωτάθλημα η Περούτζια. Μετά τη νίκη επί της Κροτόνε (2-1 εκτός έδρας), και την ισοπαλία κόντρα στη Σπέτσια (0-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Μπισόλι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κροτόνε, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Τραπάνι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα σε αυτές το συγκρότημα του Κόσμι επικράτησε της Βίρτους Λαντσιάνο (3-0 εκτός έδρας), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλο με την Κόμο (2-2 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βίρτους Εντέλα, γνωρίζοντας βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

«Μιλάνε» οι επιθέσεις

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον αγώνα Τρίκαλα – ΑΓΟΡ, στον οποίο θα πάμε με το Over 154.5 πόντους σε απόδοση 1.87. Εντελώς διαφορετικές πορείες κάνουν οι δύο αντίπαλοι τις τελευταίες εβδομάδες αφού η ομάδα των Τρικάλων «τρέχει» ένα σερί πέντε ηττών ενώ ο ΑΓΟΡ έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες με μοναδική ήττα εκείνο το 84-62 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η άνοδος του ΑΓΟΡ είναι αποτέλεσμα της πολύ μεγάλης βελτίωσης της επίθεσής τους αφού στις νίκες που πέτυχε σκόραρε 87 με Λαύριο, 94 με ΠΑΟΚ, 89 με Αρκαδικό και 95 με Κολοσσό. Ως γνωστόν, η ομάδα των Τρικάλων είναι από τις πιο γρήγορες, άναρχες ομάδες της Α1 και τα μεγάλα σκορ είναι σύνηθες φαινόμενο στα παιχνίδια της και εσχάτως είχε χαμηλά σκορ με την καλύτερη άμυνα του Ολυμπιακού και την βελτιωμένη αμυντική ΑΕΚ του Ζντοβτς. Στον πρώτο γύρο το ζεύγος είχε αναμετρηθεί στο Ρέθυμνο και το σκορ ήταν 83-79 για τον γηπεδούχο. Παρομοίως περιμένουμε και το σημερινό παιχνίδι, άλλωστε η ομάδα των Τρικάλων για να κάνει μια νίκη που θα της δώσει βαθμολογική «ανάσα» μπορεί μόνο από την επίθεση να το καταφέρει. Η επιλογή από τον αγώνα είναι το Over 154.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.