Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2016 14:19

Κερδίζει η Ρόμα, εμπιστοσύνη στην Στουτγκάρδη

Γράφτηκε από τον
Κερδίζει η Ρόμα, εμπιστοσύνη στην Στουτγκάρδη

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (27/02). Έξι παιχνίδια έχει ξεχωρίσει η ομάδα του Betarades.gr, τα πέντε από το κουπόνι του ποδοσφαίρου και ένα ακόμη από την Α1 μπάσκετ. Πάμε αμέσως στην ανάλυση των προτάσεων.

 

Συνεχίζει το σερί η Ρόμα

Ξεκινάμε τις προβλέψεις στοιχήματος από το «δυνατό» σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το «Διπλό» σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Έμπολι – Ρόμα για την Α’ Ιταλίας. Χωρίς νίκη εδώ παραμένει και επτά αγωνιστικές η Έμπολι. Το συγκρότημα του Τζαμπάολο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Κιέβο (1-1 εκτός έδρας), Μίλαν (2-2 εντός έδρας), Ουντινέζε (1-1 εντός έδρας) και Αταλάντα (0-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νάπολι (5-1 εκτός έδρας), Φροζινόνε (2-1 εντός έδρας) και Σασουόλο (3-2 εκτός έδρας). Από πέντε σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Ρόμα, στον αντίποδα, η οποία φαίνεται πως με την έλευση του Σπαλέτι στην τεχνική ηγεσία της έχει βρει για τα καλά αγωνιστική φόρμα. Πιο συγκεκριμένα οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν των Φροζινόνε (3-1 εντός έδρας), Σασουόλο (2-0 εκτός έδρας), Σαμπντόρια (2-1 εντός έδρας), Κάρπι (3-1 εκτός έδρας) και Παλέρμο (5-0 εντός έδρας). Θεωρούμε ότι το σερί της Ρόμα θα συνεχιστεί και σήμερα και θα τη στηρίξουμε.

«Εύκολα» η Στουτγκάρδη

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Στουτγκάρδη – Ανόβερο, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 1.95 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Στουτγκάρδης με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Στουτγκάρδη κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Στουτγκάρδη, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα, επικράτησε των Βόλφσμπουργκ (3-1 εντός έδρας), Κολωνία (3-1 εκτός έδρας), Αμβούργο (2-1 εντός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (4-2 εκτός έδρας) και Χέρτα (2-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Βέρντερ Βρέμης (1-1 εντός έδρας), Μάιντς (0-0 εκτός έδρας) και Σάλκε (1-1 εκτός έδρας). Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα στο αντίπαλο στρατόπεδο, με το Ανόβερο να προέρχεται από οκτώ σερί ήττες σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Με τους 14 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά το πέρας 22 αγωνιστικών βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό στη χαμηλότερη κατηγορία. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι η Στουτγκάρδη όχι μόνο θα κερδίσει, αλλά θα καλύψει και το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Νίκη για Μπέρνλι

Επόμενη επιλογή από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, το «Διπλό» σε απόδοση 1.92 στο παιχνίδι Μπόλτον – Μπέρνλι. Πέντε βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη παραμένει η Μπόλτον, η οποία συνεχίζει τη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία. Το συγκρότημα του Λένον αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Μπέρνλι, από την πλευρά της, παραμένει αήττητη εδώ και δέκα αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στις τελευταίες δύο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ρόδεραμ (2-0 εντός έδρας) και Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0 εντός έδρας) και αναμένουμε ότι το νικηφόρο σερί της θα λάβει συνέχεια και σήμερα, πανηγυρίζοντας τους τρεις βαθμούς.

Δε χάνει η Σοντερίσκε

Περνάμε στη Δανία, όπου επιλέγουμε το «Χ2» σε απόδοση 1.98 στο παιχνίδι Ράντερς – Σοντερίσκε. Πριν τη διακοπή, η Ράντερς μετρούσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Χόμπρο, εκτός έδρας. Εντός έδρας, είναι τέσσερα ματς αήττητη στη διοργάνωση, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, η Σοντερίσκε θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, καθώς πριν τη διακοπή έτρεχε σερί τριών νικών. Παράλληλα, είναι αρκετά αποτελεσματική μακριά από το γήπεδό της, όντας αήττητη στις τέσσερις τελευταίες «εξόδους» της, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Κερδίζει η Σούντσβαλ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από το Κύπελλο Σουηδίας και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Σούντσβαλ – Σίριους. Με το «δεξί» μπήκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Σούντσβαλ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Άνγκελχολμς, εντός έδρας. Από την άλλη, η Σίριους πάλεψε με όλες τις δυνάμεις απέναντι στο «μεγαθήριο» Μάλμε, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα με 2-1, εκτός έδρας. Προηγήθηκε μόλις στο 5’, ισοφαρίστηκε στο 34’. Στο δεύτερο μέρος είχε παθητικό ρόλο και δέχθηκε στο 77’ της αναμέτρησης. Δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού και ο μοναδικός της στόχος είναι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στα εναπομείναντα δύο ματς. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι σήμερα, οι οποίοι αγωνίζονται και μία κατηγορία παραπάνω, θα πάμε με τον «Άσσο».

Σε επιθετική «φόρμα» η Κηφισιά

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον αγώνα Απόλλων Πατρών – Κηφισιά, στον οποίο θα πάμε με το σύνολο πόντων Κηφισιά Over 73.5 σε απόδοση 1.91. Ο Απόλλων μετράει τρεις σερί ήττες λόγω της κάκιστης αμυντικής συμπεριφοράς του, με 82-59 από τον Αρκαδικό, με 63-83 από την ΑΕΚ και το 87-81 από τον Παναθηναϊκό. Η Κηφισιά παίζει το καλύτερό της μπάσκετ μέσα στο 2016 και αυτό απορρέει από την εξαιρετική της επιθετική επίδοση σκοράροντας 115 επί των Τρικάλων, 77 με τον Κόροιβο, 83 επί της Καβάλας και 73 επί της εσχάτως ακραίας άμυνας της ΑΕΚ. Στον πρώτο γυρο ο Απόλλων είχε νικήσει 79-82 στην Πάτρα και συνήθως στην Α1 αυτά τα αποτελέσματα γυρίζουν «τούμπα» στον δεύτερο γύρο. Σωστά δίνεται οριακά ο αγώνας στις αποδόσεις αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν πιθανότητες νίκης. Εμείς θα πάμε με το Over 73.5 πόντων της φιλοξενούμενης που όπως αναφέρθηκε βρίσκεται σε επιθετική «φόρμα» ενώ ο Απόλλων έχει ξεχάσει εδώ και καιρό τι θα πει άμυνα. Επιλογή λοιπόν το Over 73.5 πόντοι της Κηφισιάς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.