Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016 15:15

O… Betατζής: H επιστροφή της Τζουργκάρντεν

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: H επιστροφή της Τζουργκάρντεν

 

Τις εποχές που μεσουρανούσε στο σουηδικό ποδόσφαιρο θυμίζει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν η Τζουργκάρντεν.

Το ποδοσφαιρικό κλαμπ της Στοκχόλμης με την μπλε και μαύρη περιβολή κατέκτησε τρία πρωταθλήματα στην τετραετία 2002 – 2005, αλλά έκτοτε δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Φέτος, όμως, πραγματοποιεί εντυπωσιακή εκκίνηση με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οι οπαδοί της έχουν αρχίσει να θυμούνται τα περασμένα μεγαλεία ελπίζοντας ότι η επιστροφή στο θρόνο πλησιάζει.

Η Χάμαρμπι εκτός έδρας αποδυναμώνεται και τουλάχιστον για την ώρα δείχνει μία ταχύτητα πιο πίσω από τους φουριόζους γηπεδούχους. Ο «άσος» στο 1,80 αλλά με έντονα πτωτική τάση.

Δεν έχουν περάσει περισσότερες από δέκα μέρες από εκείνο το σαββατιάτικο απόγευμα που η Φενερμπαχτσέ μάθαινε τι εστί... βερίκοκο στην πανίσχυρη έδρα της Κόνιασπορ. Εξαιτίας, μάλιστα, εκείνης της ήττας με σκορ 2-1 τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης θα χάσουν όπως φαίνεται και το φετινό τίτλο, καθώς πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος βλέπουν την πλάτη της Μπεσίκτας και οι 5 βαθμοί δύσκολα θα καλυφθούν.

Γενικά η φετινή Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα έχει την τάση να... βραχυκυκλώνει στα δύσκολα, καθώς έχει αποτύχει στα περισσότερα ντέρμπι και κρίσιμα ματς που έχει δώσει μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Θα στοιχηματίσω πως δεν θα φύγει νικήτρια από το Ικόνιο, όπου η Κόνιασπορ έχει δημιουργήσει πραγματικό... φρούριο. Από τη στιγμή που υπάρχει και ρεβάνς στην Πόλη, θεωρώ πως οι γηπεδούχοι δεν χάνουν με τίποτα.

Επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Δανίας το Άαρχους – Άαλμποργκ, με τους γηπεδούχους να έχουν αγκαλιάσει την πρόκριση στον τελικό μετά το 0-2 του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού.

Υποχρεωμένη να κυνηγήσει δύο γκολ η Άαλμποργκ ώστε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, ελεύθερους χώρους θα βρει η... θανατηφόρα στην κόντρα Ααρχους, οπότε πάμε στο Over που έχει συμπαθητική απόδοση (1,72).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1721. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ 1 1,80

1877. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1Χ 1,66

1614. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ OVER 1,72

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΕΛ ΖΕΪΣ – ΑΛ ΑΧΛΙ ΤΖΕΝΤΑ 2

ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ – ΠΑΧΤΑΚΟΡ 2

ΕΞΕΤΕΡ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1

ΤΖΕΝΟΑ – ΙΝΤΕΡ 2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΪΜΠΑΡ 1

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων