Σάββατο, 30 Απρίλιος 2016 14:48

O… Betατζής: Παιχνίδι με... σημαδεμένους «άσους»

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Παιχνίδι με... σημαδεμένους «άσους»

Σε έξι γηπεδούχους που έχουν τεράστια ανάγκη από βαθμούς και αντιμετωπίζουν αδιάφορους αντιπάλους θα στηρίξουμε το στοιχηματικό μας παιχνίδι το επόμενο διήμερο με την ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε τα έξοδα για το πασχαλινό τραπέζι.

Στην Τουρκία η Εσκισεχίρ βγάζει αποφασιστικότητα στην τελική ευθεία της σεζόν και με νίκη επί της Τράμπζονσπορ θα διατηρήσει τις ελπίδες της για την αποφυγή του υποβιβασμού. Απογοητευτικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της φετινής σεζόν οι φιλοξενούμενοι, περιμένουμε να μιλήσει το «θέλω» των γηπεδούχων.

Στη Γερμανία η Χοφενχάιμ έκανε απίστευτη πορεία στο δεύτερο γύρο και πλέον κρατάει την παραμονή της στα χέρια της. Με νίκη επί της σωμένης εδώ και καιρό Ίνγκολσταντ καθαρίζει. 

Η Τίγκρες έχασε μεσοβδόμαδα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Νότιας Αμερικής αλλά παραμένει ομάδα με φιλοδοξίες και θέλει να τερματίσει στην οκτάδα της μεξικάνικης λίγκας για να διεκδικήσει τον εγχώριο τίτλο. Η Κυπελλούχος Βερακρούζ κάνει δοκιμές και δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στους έτσι κι αλλιώς ποιοτικότερους γηπεδούχους.

Ανήμερα το Πάσχα έχουμε δύο ισχυρούς «άσους» από την Πορτογαλία, όπου οι διεκδικήτριες του ευρωπαϊκού εισιτηρίου Εστορίλ και Αρούκα υποδέχονται τη Μαρίτιμο και τη Νασιονάλ αντίστοιχα. Εξαφανίζονται μακριά από τις Αζόρες οι δύο τελευταίες και περιμένουμε να μιλήσουν οι έδρες, σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο κίνητρο των γηπεδούχων.

Η Σεβίλλη τα έδωσε όλα τη Μεγάλη Πέμπτη στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ για το Γιουρόπα Λιγκ και κατάφερε να πάει καλό αποτέλεσμα (2-2) ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της που ακολουθεί... καπάκι. Φτιαγμένοι για τη συγκεκριμένη διοργάνωση μοιάζουν τα τελευταία χρόνια οι Σεβιγιάνοι που λογικά θα παραταχθούν με πολλές «ρεζέρβες» στο ματς με την Εσπανιόλ. Ευκαιρία για τους οικοδεσπότες να νικήσουν και να ξεμπλέξουν οριστικά από την ουρά. Ο «άσος» σε γενναιόδωρη απόδοση.

Ολοκληρώνοντας να σας υπενθυμίσω ότι και για φέτος το ωράριο λειτουργίας των πρακτορείων του ΟΠΑΠ θα είναι αρκετά πετσοκομμένο λόγω των ημερών. Θα ανοίξουν σήμερα (Μεγάλο Σάββατο) ως το μεσημέρι και μετά ξανά την Τρίτη του Πάσχα. Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση...

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

996. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 1 1,65

1008. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1 1,82

1243. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ 1 1.52

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1101. ΕΣΤΠΡΙΛ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1 1,93

1102. ΑΡΟΥΚΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ 1 1,82

1332. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1 2,20

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

1104. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ 2 2,65

1393. ΤΡΟΜΣΟ – ΜΠΡΑΝ 2 2,65

1397. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ 2 3,75

1356. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1 2,60

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

1119. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

1108. ΠΟΡΤΟ – ΣΠ. ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

1270. ΟΒΙΕΔΟ - ΚΟΡΔΟΒΑ

1416. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΟΝΤ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1

ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

ΣΤΟΟΥΚ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΟΡΙΝΟ 1

ΝΤΟΒΕΡ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ 1

ΠΟΡΤΟ – ΣΠ. ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ 2

ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ 1

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΡΑΝΤΕΡΣ 2

ΤΕΝΤΑ – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ 1

ΒΙΛΕΜ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΡΟΝΑ 1

ΠΑΛΕΡΜΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1

ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΑΚΧΙΣΑΡ 1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων