Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 14:03

Με Γκρόνινγκεν και Ατλέτικο Νασιονάλ

Γράφτηκε από τον

Περιορισμένο σήμερα το ενδιαφέρον στο στοιχηματικό πρόγραμμα, προκύπτουν, ωστόσο, τρεις επιλογές και συγκεκριμένα από Ολλανδία, Αγγλία και Κόπα Λιμπερταδόρες.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, όπως, για παράδειγμα τη βαθμολογία Νορβηγίας.

Κερδίζει η Γκρόνινγκεν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τα πλέι οφ της Ολλανδίας και το παιχνίδι Γκρόνινγκεν – Χέρακλες, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00. Τα κατάφερε η Γκρόνινγκεν, έκανε τη ρελάνς τη χρονιάς και στο φινάλε κέρδισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Εκεί όπου έδειχνε ότι η σεζόν πάει να πάρει τέλος, οι γηπεδούχοι μάζεψαν τα «κομμάτια» τους και παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι μετά την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος. Έκαναν πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές, όπου πήραν συνολικά 16 πόντους και τερμάτισαν στην 7η θέση με 50 πόντους και ρεκόρ 4-8-12. Είναι απ’ τις κορυφαίες εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας με ρεκόρ 10-3-4, προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες, όπου σκόραραν έξι γκολ. Τελευταία τους επιτυχία η επικράτηση επί της σημερινής αντιπάλου, Χέρακλες, την περασμένη Κυριακή, παιχνίδι εντελώς διαφορετικών συνθηκών με το σημερινό, καθώς ο αντίπαλος έπαιξε με αλλαγές και δεν «καιγόταν». Απ’ τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος η Χέρακλες, κέρδισε δίκαια τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Είχε ένα πολύ δύσκολο διάστημα τον Φεβρουάριο με τέσσερις σερί ήττες, αλλά αντέδρασε με προσωπικότητα και χαρακτήρα, πορεύτηκε χωρίς ήττα στις τελευταίες 7/8 αγωνιστικές και «κλείδωσε» και μαθηματικά την παρουσία στα πλέι οφ. Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας απ’ την Γκρόνινγκεν, παιχνίδι όπου ο κόουτς Στέγκεμαν έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα και προσέφερε «ανάσες». Δεν είναι η νίκη απαραιτήτως το ζητούμενο σήμερα για τη Χέρακλες, που ψάχνει το εκτός έδρας γκολ που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Μπορεί η Πόρτσμουθ

Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ της Β' Αγγλίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Πόρτσμουθ – Πλίμουθ. Η Πόρτσμουθ κατέλαβε την 6η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Θετική η χρονιά, θα προσπαθήσει να κλείσει ιδανικά τις υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν. Τελευταίο παιχνίδι της αυτό κόντρα στην πρωταθλήτρια Νορθάμπτον από την οποία ηττήθηκε με 1-2 στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών. Θέλει να κάνει σήμερα το βήμα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ και ψάχνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, πλήρωσε το κακό πρόσωπο της στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με την Πλίμουθ να μην καταφέρνει να τερματίσει σε μια εκ των τριών πρώτων θέσεων που εξασφάλιζαν την απευθείας άνοδο. Ψάχνει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Πλίμουθ προκειμένου, να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Τελευταίο της παιχνίδι αυτό κόντρα στη Χάρτλπουλ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου διέλυσε με 5-0 την αντίπαλο της, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Δε χάνει η Ατλέτικο Νασιονάλ

Ολοκληρώνουμε με Κόπα Λιμπερταδόρες και τον αγώνα Ροζάριο – Ατλέτικο Νασιονάλ, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.00. Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία, η Ροζάριο Σεντράλ κατάφερε να πανηγυρίσει δυο νίκες κόντρα στην Γκρέμιο, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση με 0-1, η ομάδα του Εντουάρδο Κουντέτ ήθελε μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της για να πιστοποιήσει την ανωτερότητα της. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Μάρκο Ρουμπέν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 24′ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του από το σημείο του πέναλτι. Στο 57ο λεπτό, ο Ντονάτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, γράφοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα. Μια πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης κατάφερε να πάρει και η Ατλέτικο Νάσιοναλ, από την πλευρά της, «πετώντας» εκτός συνέχειας την Ουρακάν. Μετά το 0-0 στην Αργεντινή, η ομάδα του Ρεϊνάλδο Ρουέδα κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 στο εντός έδρας παιχνίδι τους. Στο 24ο λεπτό ο Ιμπάρμπο άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Γκουέρα βρήκε δυο φορές δίχτυα (58′, 68′), με τον Κοπέτε (90’+3) να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Πιστεύουμε ότι η Ατλέτικο μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.