Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 13:59

O… Betατζής: Θα... βρέξει γκολ στο Σαλέρνο

Γράφτηκε από τον

Από τα χειρότερα στοιχηματικά Σαββατοκύριακα της χρονιάς το προηγούμενο, με πολλά αποτελέσματα πέρα από κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Αυτά συμβαίνουν σε φιλικά ματς αλλά και σε διοργανώσεις που δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους.

Στο Κόπα Αμέρικα έχουμε μία πρώτη γεύση από όλες τις ομάδες. Το Εκουαδόρ στο 0-0 με τη Βραζιλία απέδειξε πως πράγματι έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία 2-3 χρόνια, δημιουργώντας μία ομάδα που δεν θα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο μεγάλο υψόμετρο.

Ο Ισημερινός εκτός έδρας είχε μία ζωή την ταμπέλα του... looser, όμως ο Γκουστάβο Κιντέρος κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να εμφυσήσει νοοτροπία νικητή. Ο Βολιβιάνος τεχνικός που γεννήθηκε στην Αργεντινή άλλαξε όλη την ποδοσφαιρική κοσμοθεωρία της Εθνικής του Εκουαδόρ, η οποία μάλιστα φιγουράρει στην κορυφή της προκριματικής ζώνης της Νότιας Αμερικής για το επόμενου Μουντιάλ.

Στο Κόπα Αμέρικα και μετά τη... λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Βραζιλία, θα προσπαθήσει να κάνει δύο νίκες απέναντι στους πιο... αδύναμους κρίκους του ομίλου (Περού και Αϊτή), ώστε να κερδίσει την πρωτιά και να αντιμετωπίσει στα νοκ άουτ ματς που θα ακολουθήσουν πιο βατούς αντιπάλους. Ο «άσος» στον αγώνα με το Περού με απόδοση 1,75 δείχνει σωστός.

Ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Σαλερνιτάνα δεν περίμεναν ότι θα έχουν τόσο εύκολο έργο στο πρώτο μπαράζ παραμονής στη Β’ Ιταλίας. Οι «βυσσινί» από το Σαλέρνο κυριολεκτικά... ισοπέδωσαν εκτός έδρας τη Βίρτους Λανσιάνο με 1-4 και τώρα θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα ώστε να υποβιβαστούν.

Από την άλλη η Βίρτους που κυνηγάει ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του σύγχρονου ποδοσφαίρου είναι υποχρεωμένη να ψάξει για... 4 γκολ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε άλλο ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα εκατέρωθεν. Το Over 3,5 (δηλαδή να σημειωθούν συνολικά από 4 γκολ και πάνω) προσφέρεται σε απόδοση 2,85 και μας αρέσει πολύ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

561. ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΠΕΡΟΥ 1 1,75

666. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΛΑΝΣΙΑΝΟ OVER 3,5 2,85

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

KINΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Χ

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ 1

ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ 1

ΗΠΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 1

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1

ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΠΕΡΟΥ 1

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.