Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2016 14:07

Η ώρα του... Ζλάταν

Γράφτηκε από τον

Μετά την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία που έπαιζε χθες το βράδυ με την Ουκρανία, ήρθε η ώρα να δούμε σήμερα και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, η οποία έχει πάρει δύο σερί Euro, αλλά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας απογοήτευσε. 

Γι' αυτό και δίνεται στη Γαλλία ως τρίτο φαβορί πίσω από τους διοργανωτές και τους Γερμανούς.

Στον 4ο όμιλο ωστόσο, με αντιπάλους Τσεχία, Τουρκία και Κροατία έχει τον πρώτο λόγο και εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά για την πρωτιά. Πρώτο εμπόδιο η Τσεχία που σκοράρει εύκολα, αλλά εξίσου εύκολα δέχεται και γκολ. Ενδεικτικό ότι στα τελευταία 22 παιχνίδια, δεν δέχτηκε γκολ μόνο στο φιλικό με τη Μάλτα! 

Οπότε από τον χαμηλό άσο του 1.35 επιλέγουμε το όβερ στο 1.80 στο οποίο μπορούν να συνεισφέρουν και οι δύο ομάδες.

Στις 7 μ.μ. στο "Σταντ ντε Φρανς" θα αναμετρηθούν η Ιρλανδία με τη Σουηδία, τα δύο αουτσάιντερ στον 5ο όμιλο όπου ξεχωρίζουν το Βέλγιο και η Ιταλία.  Ως εκ τούτου η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Ο νικητής θέτει τις βάσεις για πρόκριση (έστω ως τρίτος) και ο ηττημένος θα πρέπει να κάνει υπέρβαση στα ματς με Βέλγους και Ιταλούς για να συνεχίσει στη διοργάνωση. Το σετ δείχνει ισορροπημένο και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ποντάρουμε στη Σουηδία για έναν και μόνο λόγο, τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος είναι ένας από τους λίγους παίκτες που μπορούν να πάρουν μια ομάδα στις πλάτες τους.

Ο Σουηδός σταρ θέλει να αφήσει το στίγμα του και στα γήπεδα της Γαλλίας, γνωρίζοντας ότι αυτή είναι η μάλλον τελευταία μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο στο στήθος. Μια ενέργεια του Ιμπραϊμοβιτς ίσως είναι αρκετή για να κρίνει ένα -θεωρητικά πριν τη σέντρα- κλειστό παιχνίδι, στο οποίο η Ιρλανδία θα δείξει τσαμπουκά και σκληράδα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

507. Ισπανία - Τσεχία όβερ 1.80

 

508. Ιρλανδία - Σουηδία 2 2.20