Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016 13:27

Χρωστά ένα καλό ματς η Πορτογαλία

Γράφτηκε από τον
Χρωστά ένα καλό ματς η Πορτογαλία

 

Με την αναμέτρηση Πολωνία - Πορτογαλία ξεκινά απόψε η προημιτελική φάση του Euro.

H Πολωνία βρίσκεται για πρώτη φορά στους "8" και το έχει πράξει χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα το μεγάλο της αστέρι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Στον αντίποδα η Πορτογαλία δεν έχει κερδίσει σε κανένα 90λεπτο μέχρι σήμερα. Ποιο από τα δύο αρνητικά ρεκόρ θα σταματήσει;

Η απάντηση θα δοθεί απόψε στη Μασσαλία. Προσωπικά θα ποντάρω στο δεύτερο. Η Πορτογαλία χρωστά άλλωστε ένα καλό ματς στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου έχει την ευκαιρία να φθάσει  στον τελικό. Διότι ούτε η Πολωνία, ούτε στη συνέχεια η Ουαλία ;ή το Βέλγιο μπορούν να χαρακτηριστούν ανυπέρβλητα εμπόδια. Και από τη στιγμή που κατάφερε και εξουδετέρωσε την ποιοτική μεσαία γραμμή των Κροατών, προσμένω να περιορίσει και το "βαρύ πυροβολικό" των Πολωνών, οι οποίοι δείχνουν ότι δεν έχουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Κάτι που σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα επέλθει κούραση, ειδικά στην μεσοαμυντική γραμμή.

Η λογική λέει ότι  πάμε σ' ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και χωρίς ρίσκα στο πρώτο ημίχρονο, με την Πορτογαλία να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος.

Το άντερ πληρώνει μόλις 1.30 και δεν αξίζει σε τέτοια απόδοση. Ποντάρουμε στο ότι η Πορτογαλία αυτή τη φορά θα σκοράρει στη κανονική διάρκεια και δεν θα χρειαστεί την ΄...παράταση για να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

 

544. Πολωνία - Πορτογαλία 2 2.05