Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 13:41

Απ’ την Κορέα μέχρι το Περού...

Γράφτηκε από τον

Μεγάλο αλλά χωρίς ουσία το μεσοβδόμαδο κουπόνι, με τους επαναληπτικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα να καταλαμβάνουν τη μερίδα του... λέοντος.

Δυσανάγνωστα τα περισσότερα ματς στα ευρωκύπελλα με αρκετές ομάδες να βρίσκονται ακόμα σε φάση προετοιμασίας, άρα ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο. Στα λίγα ματς που υπάρχει χαώδης διαφορά δυναμικότητας οι μπουκ έχουν φροντίσει να κόψουν μέχρι εκεί που δεν πάει τις αποδόσεις, καθιστώντας αυτά τα σημεία ασύμφορα. Εκ πρώτης όψεως εκείνος που χτυπάει στο... μάτι είναι ένας «άσος» από την Κορέα. Παίζει η 4η και με ρεαλιστικές ελπίδες να προλάβει την τριάδα και το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ Σανκγιού με εντός έδρας ρεκόρ 6-2-1 και γκολ 22-11 με τη 10η (σε σύνολο 12) Σουγόν, η οποία εκτός έχει 1-5-3 και 11-14 τέρματα. Σημειωτέον πως οι γηπεδούχοι μετρούν 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια τους, ενώ στον ίδιο αριθμό αγώνων η Σουγόν έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα του κόσμου ο «άσος» δεν θα πλήρωνε πάνω από 1,75 μάξιμουμ, όμως εδώ μας τον προσφέρουν στο 2,25 και μάλιστα με ανοδικές τάσεις!
Στο Περού η μάχη του τίτλου εξελίσσεται σε μονομαχία ανάμεσα στη σταθερά πρωτοπόρο από το ξεκίνημα Ουνιβερσιτάριο και την περσινή πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ Κριστάλ που έχει καταφέρει να μειώσει στο -1 από την κορυφή!
Η Ουνιβερσιτάριο έκανε... κοιλιά μέσα στον Ιούνιο λόγω της απουσίας των πέντε διεθνών της με την Εθνική Περού στο Κόπα Αμέρικα. Μετά την επιστροφή τους οι πρωτοπόροι έχουν ανακτήσει τον... αέρα κορυφής που τους συντροφεύει μόνιμα φέτος και θα μπουν με αυτοπεποίθηση στα ύψη στο ντέρμπι με την Αλιάνσα Λίμα, η οποία έχει ουσιαστικά τεθεί εκτός τίτλου με τον μόλις ένα πόντο που κατάφερε να συγκεντρώσει τις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Αυτή ακριβώς η ψυχολογικά διαφορά είναι που καθιστά αποδεκτό τον «άσο», ακόμα και στο 1,83.    
Τρία γκολ έβαλε ο ΠΑΣ στην Οντ την περασμένη εβδομάδα με τους παίκτες του να έχουν κάνει μόλις 2-3 προπονήσεις. Εντελώς διαφορετική υπόθεση η ρεβάνς στη Νορβηγία, με τους γηπεδούχους να παίζουν φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό και τους Γιαννιώτες να βρίσκουν χώρους για να σκοράρουν και να... σφραγίσουν το εισιτήριο. Πάμε με το Over 2,5 γκολ που συγκεντρώνει ισχυρές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Και δεν πληρώνει άσχημα (1,70)
O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2311. ΣΑΝΚΓΙΟΥ – ΣΟΥΓΟΝ    1    2,25
2433. ΟΝΤ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    OVER 2,5    1,70
2459. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ    1    1,83

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΟΥΛΣΑΝ – ΙΝΤΣΕΟΝ    Χ2
ΓΚΟΟΥΑΝ – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ    Χ2
ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΓΙΑΞ    2
ΝΤΟΝΤΕΛΑΝΖ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ    1Χ
ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ    2
ΜΑΚΑΜΠΙ – ΚΑΪΡΑΤ    1
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ    1
* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων