Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016 16:57

O… Betατζής: Φαβορί χωρίς λογική...

Γράφτηκε από τον

Πολύ πιο γνωστά ονόματα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι με κάμποσους ευρωπαϊκούς συλλόγους να ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Οποιος θέλει είναι ελεύθερος να ποντάρει, ας έχει όμως κατά νου πως τα... δυνατά χαρτιά βρίσκονται ακόμα σε φάση προετοιμασίας με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Η στήλη θα κοντράρει δύο φαβορί που δεν έχουν λογική και θα εξηγήσουμε παρακάτω το γιατί. Η Μορντόβια Σαράνσκ μετά τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας άλλαξε όλο της το ρόστερ. 

Εφυγαν 17 ποδοσφαιριστές και ήρθαν 25 καινούριοι, γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει ομάδα. Καθόλου τυχαίο, άλλωστε, πως στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Β’ Ρωσίας δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μετρά ισάριθμες ήττες.

Πολύ πιο δεμένη η νεοφώτιστη Ταμπόφ, παίζει με ενθουσιασμό και φτιάχνει αρκετές φάσεις. Εχει απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία μέχρι τώρα και το Χ2 (να μη χάσει δηλαδή) προσφέρεται στο 1,92.

Η Λουκέρνη επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα της ελβετικής λίγκας το εξαιρετικό πρόσωπο που έδειξε στα φιλικά, επικρατώντας 2-1 της Λουγκάνο εκτός έδρας και βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας από την πρωτάρα στην Ευρώπη Σασουόλο. Οι Ιταλοί μπορεί να διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ, όμως είναι ακόμα ανέτοιμοι και μία ήττα με μικρό σκορ, ώστε να ελπίζουν σε πρόκριση στη ρεβάνς δεν θα τους χαλάσει και τόσο. Ο «άσος» των Ελβετών στέκεται... προκλητικά στο 2,90.  

Με το ένα της χέρι κρατά το τρόπαιο του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες η Ατλέτικο Νασιονάλ μετά το 1-1 που απέσπασε στον πρώτο τελικό από την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε στο Εκουαδόρ. Φουλ επιθετικές ομάδες αμφότερες, είναι σίγουρο πως δεν θα παίξουν για το μηδέν, ειδικά οι φιλοξενούμενοι που χρειάζονται απαραίτητα τουλάχιστον ένα γκολ. Το Over στο 2,02 πιθανότατα δεν θα μείνει για πολύ εκεί.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1609. ΜΟΡΝΤΟΒΙΑ – ΤΑΜΠΟΦ Χ2ΔΕ 1,92

1674. ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΙΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ OVER 2,02

1713. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1 2,90

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΠ. ΠΡΑΓΑΣ – ΣΤΕΑΟΥΑ 1

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ Χ2

ΑΓΙΑΞ – ΠΑΟΚ 1

ΑΣΤΑΝΑ – ΣΕΛΤΙΚ 1

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΑΠΟΕΛ 1

ΑΣΤΡΑ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Χ2

ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΣΟΝΤΕΡΙΣ

ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.