Σάββατο, 30 Ιούλιος 2016 15:05

Ο... Betατζής: Διαφορά φόρμας

Γράφτηκε από τον

Σέντρα σε 7 ακόμα ευρωπαϊκές λίγκες έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά θα καταπιαστούμε μαζί τους όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Για την ώρα στρέφουμε την προσοχή μας σε πιο προχωρημένες διοργανώσεις, όπου η ξεκάθαρη διαφορά φόρμας βγάζει σημεία που πληρώνουν.

Στη Φινλανδία η Βάαασα έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες και εντελώς αθόρυβα σκαρφάλώσε στην τρίτη θέση. Στην... τρελή κούρσα του τελευταίου διμήνου έχει νικήσει πολύ πιο αξιόλογες αντιπάλους από τη νεοφώτιστη Κέμι που δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη (5 σερί!). Το «διπλό» στο 2,40... γυαλίζει!

Στο Περού οι έδρες μετράνε πολύ περισσότερο όμως η πρωτοπόρος Σπόρτινγκ Κριστάλ μετρά 8 «διπλά» σε 15 ματς και πάει για το ένατο με την... αύρα της πρωτοπόρου στην έδρα της μετριότατης Ιντι Γκας Ντεπόρτες. Ανεβαίνει το «διπλό» που βρίσκεται στο 2,30, ακόμα καλύτερα για μας.   

Την Κυριακή ξεκινάμε με Ουγγαρία. Η Βιντεότον ήταν εξαιρετική πέρυσι αλλά φέτος έχει ξεκινήσει με μόλις ένα βαθμό τις δύο πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Προχθές ηττήθηκε 0-1 από τη Μίντιλαντ στην έδρα της για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και ακολουθεί... καπάκι η ρεβάνς στη Δανία. Για να δούμε αν με τόση κούραση και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης θα καταφέρει να νικήσει τόσο εύκολα όσο λένε οι αποδόσεις. Εμείς θα πάμε με το Χ2 της αποκάλυψης της φετινής μαγιάρικης λίγκας που δεν είναι άλλη από τη νεανική Βάασας, η οποία μετρά ήδη 2 στις 2 νίκες. Το να μη χάσει πληρώνει 1,88.  

Ομαδάρα η φετινή Σάντος, θυμίζει στους οπαδούς της τις εποχές που είχε στις τάξεις της τον τεράστιο Πελέ. Εξαιρετικά δουλεμένο σύνολο, δημιουργεί φάσεις με εντυπωσιακή συχνότητα και η Κρουζέιρο απλά δεν βλέπεται. Θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της η «αλεπού» του Μπέλο Οριζόντε, όμως αυτή η Σάντος έχει λυγίσει πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους. Ο «άσος» πάνω από 1,70 έχει αξία, από ‘κει και κάτω γίνεται ασύμφορος.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

1953. ΚΕΜΙ – ΒΑΑΣΑ 2 2,40

2111. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ – ΣΠ. ΚΡΙΣΤΑΛ 2 2,30

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

2333. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΒΑΣΑΣ Χ2 1,88

2383. ΣΑΝΤΟΣ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1 1,72

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

2270. ΤΑΜΠΟΦ – ΚΟΥΜΠΑΝ 1 3,00

1872. ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ – ΣΑΝΤΟΝΓΚ 1 2,85

2218. ΤΣΝΓΚΤΣΟΥΝ – ΤΣΟΚΙΝΓΚ 2 2,70

2201. ΙΝΤΣΕΟΝ – ΣΕΟΓΚΝΑΜ 1 2,60

AΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΧΟΛΣΤΑΙΝ – ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1

ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ 1

ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ – ΑΑΡΑΟΥ 2

ΛΕΧ. ΓΚΝΤΑΝΣΚ – ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚ. 1

ΣΠ. ΡΕΣΙΦΕ – ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1

ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ 1

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ RF – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΓΠΣ 1

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 1

ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΡΑΟΥΦΟΣ 1

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 1

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει τα σημεία με αποδόσεις που υποχωρούν στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.