Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 10:38

Φύγαμε για... repetition!

Γράφτηκε από τον
Φύγαμε για... repetition!

Με... ανεβασμένο ηθικό η στήλη το τρέχον Σαββατοκύριακο μετά το μεσοβδόμαδο ταμείο, ας ελπίσουμε πως τα... αστέρια και το φεγγάρι έχουν μείνει στη θέση τους ώστε να διευκολυνθούμε σε κάποια από τα καλοκαιρινά έξοδα.


Η... ρέντα της Λέστερ φαίνεται πως συνεχίζεται και φέτος, καθώς η τύχη της φέρνει αντίπαλο στην πρεμιέρα της νέας Πρέμιερσιπ την προβληματική Χαλ. Πολύ περίεργο το φετινό καλοκαίρι για τις «τίγρεις». Την κόντρα οπαδών – διοίκησης λόγω της πρόθεσης του ιδιοκτήτη να αλλάξει το όνομα του κλαμπ ήρθε να συμπληρώσει η ανύπαρκτη μεταγραφική ενίσχυση και η παραίτηση του Μπρους από την τεχνική ηγεσία.
Στην ουσία, δηλαδή, η Χαλ είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, οπότε κέρδισε την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ, ενώ η Λέστερ κατάφερε να κρατήσει όλα της τα στέρια που τον οδήγησαν πέρυσι στην ανέλπιστη κατάκτηση του τίτλου πλην ενός! Το «διπλό» στο 1,80 ασφαλώς και παίζεται, προσωπικά το περίμενα πιο κάτω.
Η Νόρκεπινγκ ήταν μία από τις τρεις... χάριτες που μας οδήγησαν στο ταμείο μεσοβδόμαδα και μάλιστα με ανατροπή. Οσοι ρίσκαραν περισσότερο και έπαιξαν τη νίκη της συνδυαστικά με το Over αποκόμισαν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος. Διαθέτει τρομερή ενέργεια από τη μέση και μπροστά και δεν είναι η ομάδα που θα παίξει για να νικήσει στο όριο, καθώς δεν κόβει ρυθμό πριν... κλειδώσει το αποτέλεσμα. Η Γκέφλε σκοράρει με άνεση το τελευταίο διάστημα και είναι σε θέση να πετύχει έστω ένα γκολ. Πάμε, λοιπόν, να ποντάρουμε σε «διπλό» και Over μαζί για να ανεβάσουμε την τιμή στο 2,02.
Την Κυριακή θα ανεβάσουμε, κάπως, το ρίσκο με τον «άσο» της Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Βέλγιο. Εξαιρετική η εκκίνησή της με δύο νίκες αλλά και μηδέν παθητικό. Στη Σταντάρ το κλίμα μοιάζει να στραβώνει με τη διοίκηση να μη λέει «όχι» σε καμία πρόταση που αφορά δικούς της ποδοσφαιριστές και τον προπονητή να ζητά επειγόντως ενίσχυση. Στο Βέστερλο έβγαλε αμυντικές αδυναμίες στην πρεμιέρα και η Ζούλτε στην έδρα της δυναμώνει πάρα πολύ. Στο 2,45 ο «άσος», αποτελεί καλή επιλογή.
Μόνο νίκες (5 σερί) μετρά η Βάασα στο ολοκαίνουριο γήπεδό της, ενώ η Μάριεχαμν δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει την πίεση του πρωταθλητισμού. Σε αντίθετη τροχιά αμφότερες, αξίζει ο «άσος» στο 2,30 που προσφέρεται.
O… Betατζής



Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

1908. ΧΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ    2    1,80
2385. ΓΚΕΦΛΕ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ    2 KAI ΟVER    2,02


(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

2610. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡ. – ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ    1    2,45
2690. ΒΑΑΣΑ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ    1    2,30




ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

640. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ
2866. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ – ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ
1947. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ
933. ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ - ΓΙΑΝΓΚΕΛΟΝΙΑ



ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

2200. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ    2    2,95
637. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΤΟΡΟΝΤΟ    2    2,75
1945. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    2    2,85
2764. ΣΑΝΤΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ.    2    2,65


ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΧΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ    2
ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ    Χ2
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΡΕΜΣ    Χ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ    Χ2
ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΣΙΡΙΟΥΣ    2
ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ    1
ΙΝΤΕΡ – ΣΕΛΤΙΚ    1
ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ    1
ΓΙΕΓΙΟΥ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ    1
ΝΤΑΛΚΟΥΡ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ    1
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    2
ΧΟΝΤ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ    1
ΒΑΑΣΑ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ    1
ΣΑΝΤΟΣ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ    Χ2
ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ    2
* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων