Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 17:15

Over στη Μασσαλία, αμφίσκορο στη Βαρκελώνη

Γράφτηκε από τον

Πληθώρα επιλογών μας προσφέρει το σημερινό κουπόνι της Παρασκευής κι έτσι έχουμε τη δυνατότητα να καταλήξουμε σε πεντάδα προτάσεων από Α' Γαλλίας, Α' Ισπανίας, Δανία, Β' Ολλανδίας και Β' Γερμανίας.



Εσείς μην ξεχνάτε, επίσης, ότι στο Bethome.gr, που αποτελεί δουλειά του Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η Vistabet.

Πολλά γκολ στο "Βελοντρόμ"

Ξεκινάμε, λοιπόν, με Α' Γαλλίας, όπου πηγαίνουμε με το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Λοριάν, σε απόδοση 2.05. Σημειώστε αρχικά ότι μεσοβδόμαδα το «France Football» έβγαλε αποκλειστικό ότι η Μαργαρίτα Λουίς-Ντρεϊφούς συμφώνησε με τον Ζεράρ Λόπες για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας της Μασσαλίας, συμφωνία που αναμένεται να επικυρωθεί με επισημότητα τις επόμενες ημέρες. Στα καθαρά αγωνιστικά, η Μαρσέιγ ήταν απογοητευτική στο εκτός έδρας ματς με την Γκινγκάμπ, έχασε απόλυτα δίκαια 2-1 και αν δεν ήταν σε καλή ημέρα ο γκολκίπερ Πελέ, μπορεί να έχανε και με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Μπέρδεμα με τον Λασανά Ντιαρά, ο οποίος προς το παρόν συνεχίζει, ενώ είναι γνωστό ότι τον θέλει η Γαλατασαράι.

Οφείλει να δει γρήγορα τι θα κάνει με την άμυνα της η Λοριάν, που παρουσιάζει οικτρή εικόνα στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η έκφραση «παιδική χαρά» είναι λίγη για να περιγράψει την αμυντική λειτουργία της ομάδας της Βρετάνης κόντρα στην Μπαστιά την περασμένη εβδομάδα, όπου δέχτηκε γκολ με όλους τους τρόπους και είδε τον αντίπαλο να χάνει και πέναλτι! Εκτός απ’ την γελοία αμυντική συμπεριφορά, ο Σιλβέν Ριπόλ φαίνεται ότι είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει και το θέμα της πειθαρχίας, αφού η ομάδα του έπαιξε για δεύτερο σερί ματς με παίκτες λιγότερο, μετρώντας συνολικά τρεις αποβολές σε δύο παιχνίδια!

Σκοράρουν αμφότερες στο "Κορνεγιά"

Συνεχίζουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν και πιο συγκεκριμένα με το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Εσπανιόλ με τη Μάλαγα, σε απόδοση 2.05. Έχοντας την παράδοση με το μέρος της, η Εσπανιόλ θα κυνηγήσει σήμερα τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί οι Καταλανοί να έφυγαν ηττημένοι στην πρεμιέρα από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» (έχασαν με 6-4 από τη Σεβίλλη), όμως το πρόσωπο που έδειξαν ήταν θετικό και κανείς δεν μπορεί να… παραγράψει τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν. Ταυτόχρονα, βέβαια, ο κίπερ Ρομπέρτο (μεταγράφηκε φέτος από τον Ολυμπιακό) μάλλον φανταζόταν ένα… καλύτερο ντεμπούτο (αν και δε φέρει ευθύνη σε όλα τα γκολ). Η Μάλαγα, από την πλευρά της, κινήθηκε στη μετριότητα στην πρεμιέρα, καθώς δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει στην πράξη τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Οσασούνα (η οποία επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία). Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι Ανδαλουσιάνοι προηγήθηκαν με τον Χουάνπι, όμως η ομάδα από την Παμπλόνα έφτασε στην ισοφάριση. Στο σημερινό παιχνίδι οι «μαλαγκένιος» καλούνται να… υπερκεράσουν την αρνητική παράδοση, αλλά και να βελτιώσουν σαφώς τις εκτός έδρας επιδόσεις (σε σχέση με το τελείωμα της περσινής σεζόν). Βλέπουμε αμφίσκορο στη Βαρκελώνη.

Δυνατή η Φόλενταμ

Η τρίτη σημερινή μας πρόταση είναι ο Άσσος της Φόλενταμ επί της Έμεν για το πρωτάθλημα της Β' Ολλανδίας, σε απόδοση 1.95. Με επιβλητική εμφάνιση η Φόλενταμ πέρασε με το εκπληκτικό 5-2 από την έδρα της Ντεν Μπος. Απόλυτη κυρίαρχος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όσο και αν η αντίπαλος προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ, άλλο τόσο σκόραρε η ομάδα του Μόλενααρ. Οι Βαν Βέλζεν (δύο γκολ), Μέουλενς (δύο γκολ) και Τούιπ (ένα γκολ) έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα της Ντεν Μπος. Τρίτη συνεχόμενη επικράτηση, παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα (3-1-0) και με τη σοβαρότητα που τη διακρίνει δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Από τη δική της πλευρά η Έμεν επικράτησε με 2-0 της Αλμίρε Σίτι (εντός έδρας), πιο εύκολα απ’ όσο φανταζόταν η ίδια. Απόλυτα ισορροπημένο το πρώτο μέρος, ευτύχησε να πάρει προβάδισμα πριν πάει στα αποδυτήρια (23’) με τον νεοφερμένο φορ Πέτερς (πρώην Ντε Γκράαφτσαπ) και καθάρισε την αντίπαλο της στο 63’ με τον Κρόνε να διπλασιάζει τα τέρματα της. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από τους νέους της Αϊντχόφεν (1-0).

Προβάδισμα το Αννόβερο

Μετακινούμαστε στη Β' Γερμανίας, όπου πηγαίνουμε με το Διπλό Draw No Bet για το Αννόβερο στην έδρα της Μπόχουμ, σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα η Μπόχουμ. Πιο συγκεκριμένα μετά το «τρίποντο» κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (2-1 εντός έδρας) αναδείχθηκε ισόπαλη με αντίπαλο την Καρλσρούη (1-1 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σελότσι στο 34’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 65’ ο Διαμαντάκος. Το 2Χ2 έκανε στο φετινό πρωτάθλημα το Ανόβερο, δείχνοντας από το ξεκίνημα της σεζόν πως αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Καϊζερσλάουτερν (4-0 εκτός έδρας) και Γκρόιτερ Φιρτ (3-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Φόσουμ (23’), Μάιερ (74’) και Χάρνικ (85’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις αυτής ο Βέτον Μπερίσα. To Αννόβερο μοιάζει να βρίσκεται σε καλύτερο "φεγγάρι".

Under στη Δανία

Η σημερινή μας πεντάδα προτάσεων ολοκληρώνεται με το Under 2.5 στη δανέζικη αναμέτρηση της Ράντερς με τη Σίλκεμποργκ, σε απόδοση 1.95. Το σερί των τριών θετικών εμφανίσεων της Ράντερς, που συνοδεύτηκαν από νίκες και την έφεραν πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, διεκόπη στην έδρα της Νόρντζελαντ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην αντίπαλό της. Αποτέλεσμα που εν μέρει την αφήνει ικανοποιημένη, καθώς διεύρυνε το αήττητο σερί της και, παράλληλα, έδειξε ότι και στη μέτρια της μέρα, έχει τη δυνατότητα να παίρνει θετικά αποτελέσματα απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες. Προηγήθηκε, μάλιστα, στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην πίεση που άσκησε η αντίπαλός της, έστω και ανορθόδοξα. Από την άλλη πλευρά, το απίστευτα τραγικό σερί της Σίλκεμποργκ χωρίς τρίποντο συνεχίζεται...κανονικά. Ήδη, αν προσθέσουμε και το περσινό πρωτάθλημα, έχει φτάσει στα 18 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης. Ρεκόρ που αναμφίβολα μόνο τιμητικό δεν μπορεί να θεωρηθεί και τη φέρνει απολύτως φυσιολογικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετρώντας μόλις δύο βαθμούς που προέκυψαν από τις ισοπαλίες κόντρα σε Χόρσενς και Οντένσε.

 Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.