Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 18:37

O… Betατζής: Η σταχτοπούτα και ο πρέσβης...

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Η σταχτοπούτα και ο πρέσβης...

Πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ και τα πονταρίσματα συνηθίζεται να είναι συγκρατημένα, καθώς ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η Λέστερ που πέτυχε πέρυσι τη σούπερ έκπληξη κατακτώντας την αγγλική Πρέμιερσιπ αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα ο ενθουσιασμός στις τάξεις της χτυπάει... κόκκινο. Φέτος δεν έχει πραγματοποιήσει ανάλογο ξεκίνημα με το περσινό, είχε όμως αρκετά δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με Αρσεναλ και Λίβερπουλ.

Η Κλαμπ Μπριζ πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα στο Βέλγιο με τον πλέον αθόρυβο τρόπο. Ήταν μέτρια στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν αλλά στα πλέι οφ σάρωσε όποιον βρήκε μπροστά της και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, εκμεταλλευόμενη τον ιδιότυπο τρόπο διεξαγωγής της βελγικής λίγκας. Φέτος έχει ξεκινήσει αρκετά απογοητευτικά και βρίσκεται στη 10η θέση με μόλις 7 βαθμούς μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές. Θα πάμε με το «διπλό» των ποιοτικότερων φιλοξενούμενων που περιμένουν με μεγαλύτερη ανυπομονησία τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εξάλλου η απόδοση (2,35) το καθιστά ελκυστικό.

Ο Αγιαξ ξυπνά έντονες αναμνήσεις στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θυμούνται ακόμα το θρυλικό τελικό του τότε Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971 στο Γουέμπλεϊ, όπου το τριφύλι έγραψε ιστορία. Μέχρι σήμερα, άλλωστε, καμία ελληνική ομάδα δεν έχει επαναλάβει ανάλογο κατόρθωμα. Οι νεότεροι πάλι, θυμούνται την επική νίκη του Παναθηναϊκού στο Αμστερνταμ το 1995 με την κούρσα του Δώνη και τη γκολάρα του Βαζέχα.

Η αναμέτρηση της Πέμπτης αποτελεί μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους «πράσινους» να αποδείξουν ότι φέτος έχουν πραγματικά εξαιρετική ομάδα και βρίσκουν τον «Αίαντα» σε φάση ανανέωσης. Δεν φοβίζουν σε καμία περίπτωση οι Ολλανδοί όπως στο παρελθόν και ο Παναθηναϊκός διαθέτει την ευρωπαϊκή... αύρα για να πετύχει μία σπουδαία νίκη και να ξαναφορέσει το... κουστούμι του πρέσβη. Ο «άσος» στο 2,35 αποτελεί καλή επιλογή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2923. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΛΕΣΤΕΡ 2 2,35

2940. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΓΙΑΞ 1 2,35

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

MANΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ Χ2

ΚΠΡ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒ. – ΓΟΥΟΛΣΟΛ 1

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΟΕΣΤΕ 1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ

ΜΑΪΝΤΣ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΖΕΝΙΤ 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΓΙΑΞ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.