Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016 12:54

Στο… Πι και Φι: Βάση η Πρέμιερ Λιγκ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η Μάντσεστερ Γ. υποδέχεται σήμερα την πρωταθλήτρια Λέστερ, στο ματς με το οποίο ανοίγει η "αυλαία" της 6ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μουρίνιο μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών και όσο και αν η Λέστερ είναι "ζημιάρα", πιστεύω ότι στο τέλος θα… μιλήσει η έδρα.

Λίγο αργότερα η 17η Μπόρνμουθ φιλοξενεί την Εβερτον, που φιγουράρει στη 2η θέση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Φόρμα και διαφορά δυναμικότητας δείχνουν διπλό. Από το λαμπερό πρωτάθλημα της Αγγλίας θα κρατήσουμε και τον άσο της Γουέστ Χαμ με τη Σαουθάμπτον.

Η παρέα του Παγέτ δεν δικαιώνει μέχρι στιγμής τις υψηλές προσδοκίες, αλλά είναι θέμα χρόνου να βρει το δρόμο της και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο.

Στη Γερμανία, τα ματς της Μάιντζ με τη Λεβερκούζεν παραδοσιακά έχουν αρκετά γκολ και το όβερ δείχνει καλύτερη επιλογή από το ψάξουμε σημείο, με δεδομένη την αστάθεια που παρουσιάζουν στο ξεκίνημα.

Στην Ιταλία, η Ρόμα δείχνει σε ανοδική πορεία, την ώρα που η Τορίνο βρίσκεται σε κάμψη. Ιδανική ευκαιρία λοιπόν να πάρει το διπλό και να μείνει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Τέλος, ο Λεβαδειακός γνωρίζει ότι για να σώσει την κατηγορία, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του με ομάδες στα μέτρα του, όπως η Κέρκυρα.  Η νίκη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά επιβάλλεται μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1565. Μάντσεστερ Γ. - Λέστερ 1 1.55

1585. Μάιντζ - Λεβερκούζεν όβερ 1.65

1636. Μπόρνμουθ - Εβερτον 2 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1768. Τορίνο - Ρόμα 2 1.95

1818. Λεβαδειακός - Κέρκυρα 1 2.05

 

1814. Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 1 2.55