Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016 15:27

Νίκες για Βόλφσμπουργκ και Κόρδοβα (vid)

Γράφτηκε από τον
Νίκες για Βόλφσμπουργκ και Κόρδοβα (vid)

Πολλές επιλογές προσφέρει το κουπόνι του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε αγώνες. Τα δυνατά σημεία της ημέρας, δε, προκύπτουν από την Α' Γερμανίας και τη Β' Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο στην κατηγορία στοίχημα live.

Κερδίζει η Βόλφσμπουργκ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ, στο οποίο θα πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.00. Ντεμπούτο με το …αριστερό έκανε στην τεχνική ηγεσία της Βέρντερ Βρέμης ο Αλεξάντερ Νούρι, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν την Τετάρτη την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μάιντς. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τη Βέρντερ σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από τις Μπάγερν Μονάχου (6-0 εκτός έδρας), Άουγκσμπουργκ (2-1 εντός έδρας) και Γκλάντμπαχ (4-1 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά, αφού κατάφερε να επικρατήσει της Άουγκσμπουργκ (2-0 εκτός έδρας) στην πρεμιέρα, και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Κολωνία (0-0 εντός έδρας) και Χόφενχαϊμ (0-0 εκτός έδρας), η Βόλφσμπουργκ γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ντόρτμουντ στην έδρα της, γνωρίζοντας τη συντριβή με 5-1. Σήμερα, βέβαια, έχει την ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και θα τη στηρίξουμε.

Διευρύνει το σερί η Κόρδοβα

Συνεχίζουμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.01 στον αγώνα Κόρδοβα – Ταραγόνα. Την καλύτερή της περίοδο στη φετινή σεζόν διανύει η Κόρδοβα, έχοντας πλέον ως στόχο να σταθεροποιήσει το… ανέβασμα επιπέδου της απόδοσής της. Οι Ανδαλουσιάνοι πέτυχαν μέσα σε ένα τετραήμερο τα τρίποντα επί των Λεβάντε (1-0) και Αλκορκόν (0-1), βάζοντας τέλος σε ένα ατυχές σερί δύο ισοπαλιών και μίας ήττας. Η Ταραγόνα, αντίθετα, συνεχίζει να προβληματίζει με τις επιδόσεις της. Οξύτατο το επιθετικό πρόβλημα για τη «Νάστικ», έχει σαφή αντίκτυπο στη φτωχή συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Κοινώς… οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη, μετρώντας μέχρι στιγμής τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Δεν έχουν καν σκοράρει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Με τα γκολ στην Αγγλία

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Σάντερλαντ – Κρίσταλ Πάλας. Μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό της Σάντερλαντ ενόψει του σημερινού ματς με την Κρίσταλ Πάλας, αν οι «μαυρόγατες» θέλουν να βγουν σταδιακά από το στενό κύκλο των υποψηφίων για υποβιβασμό. Αυτή την εικόνα δείχνει, μέχρι στιγμής, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, έχοντας συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγε με το ατυχές 1-0 από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ενώ εντός έδρας μετρά φέτος 2/2 ήττες (1-2 από Μίντλεσμπρο, 0-3 από Έβερτον). Όλοι ελπίζουν ότι η πρόκριση επί της ΚΠΡ στους «16» του Λιγκ Καπ θα επιφέρει τα επιθυμητά οφέλη στην ψυχολογία. Η Κρίσταλ Πάλας ακολούθησε… αντίθετο δρομολόγιο από τη σημερινή της αντίπαλο την τελευταία εβδομάδα, αφού η εμφατική νίκη επί της Στόουκ με 4-1 για την 5η αγωνιστική συνοδεύθηκε από τον αποκλεισμό από τη Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ. Πάντως, οι «αετοί» θα ψάξουν σήμερα το 3Χ3 σε επίπεδο πρωταθλήματος (σ.σ. είχε προηγηθεί το διπλό επί της Μίντλεσμπρο με 1-2), έχοντας πετύχει δύο κολλητές νίκες για πρώτη φορά μέσα στο 2016. Περιμένουμε αρκετά γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Over στη Νέα Σμύρνη

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι Πανιώνιος – Βέροια. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πανιώνιος, που πήρε 2/2 νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Μετά το 3-0 της πρεμιέρας εναντίον των Αρκάδων, ακολούθησε το «σβηστό» πέρασμα απ’ τη Θράκη, όπου οι κυανέρυθροι ουσιαστικά έκαναν… προπόνηση, αφού το 0-2 διαμορφώθηκε απ’ το 16’ και στη συνέχεια δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στην κάκιστη Ξάνθη. Ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης χωρίς να δεχτεί γκολ, είναι απ’ τις ομάδες που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη συνέπεια τους σε όλα τα επίπεδα. Η μεγάλη χαμένη της μεταβολής του προγράμματος ήταν η Βέροια, από την άλλη, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στις πρώτες δύο αγωνιστικές Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Δε θα μπορούσε να περιμένει κάτι διαφορετικό από ισάριθμες ήττες, οι οποίες ήρθαν φυσιολογικά και συνοδεύτηκαν από μέτριες προς κακές εμφανίσεις. Μετά το «ναυάγιο» στο «Γ. Καραϊσκάκης» (6-1) ακολούθησε η εντός έδρας ήττα απ’ την Ένωση (0-2) την περασμένη εβδομάδα, με το σκορ να μπορούσε να φτάσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Αναμένουμε και εδώ ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Υποτιμάται η Βόννη

Oλοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Άλμπα Βερολίνου – Βόννη, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +11.5 πόντων της Βόννης, σε απόδοση 1.90. Η Άλμπα στα φιλικά ήταν απαράδεκτη με ήττες από Σάσσαρι με 68-87, Γαλατασαράι με 55-78 και Έτινγκερ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, με 92-86, ενώ νίκησε μόνο την Μπαλικεσίρ με 82-77, «νεοφώτιστη» ομάδα της τουρκικής λίγκας BSL. Η Βόννη στα φιλικά νίκησε τη σουηδική Σοντερτάλιε με 76-63, την πολωνική Άνβιλ με 81-68, την άσημη γερμανική Ρόντορφ με 79-54 και ηττήθηκε 77-87 από την Αβελίνο και 58-100 από την Νταρουσάφακα.Δεν είναι στα πολύ καλά τους οι ομάδες από την προετοιμασία και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βελτιωθούν για να έχουν καλύτερη σεζόν από την περσινή αντιστοίχως. Το κύριο πλεονέκτημα της Άλμπα είναι η έδρα απόψε γιατί αγωνιστικά δεν απέχει τώρα στην αρχή πολύ από την Βόννη. Η φιλοξενούμενη υποτιμάται με το +11.5 επομένως η επιλογή είναι η Βόννη +11.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Το βίντεο του Betarades.gr με την ανάλυση και τα προγνωστικά για τα σημερινά (24/09) παιχνίδια της Σούπερλιγκ.