Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2016 14:24

Στο… Πι και Φι: Με προκριματικά και μικρές κατηγορίες

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Με προκριματικά και μικρές κατηγορίες

Καλημέρα σας. Πέντε σερί ήττες μετρά η Βαγιαδολίδ και βλέπει ως "τελικό" το αποψινό ματς με την Αλκορκόν, που είναι στα μέτρα της και εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη.

Στο 1.85 πάμε με την έδρα και το μεγαλύτερο κίνητρο. Από τη Β' Ισπανίας αξίζει και το ρίσκο στο διπλό της ανώτερης Σαραγόσας, κόντρα στη νεοφώτιστη Σεβίλλη Β'. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη σε 8 αγωνιστικές και στερούνται εμπειρίας. Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, η Περούτζια δείχνει σε ανοδική πορεία και έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί με την Αβελίνο, η οποία θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. 

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, η Πολωνία φιλοξενεί απόψε τη Δανία με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να "ρεφάρει" την ισοπαλία στο Καζακστάν.

Οι επιθετικοί των γηπεδούχων (Λεβαντόφσκι, Μίλικ) βρίσκονται σε καλή κατάσταση και περιμένω να διασπάσουν την συμπαγή άμυνα των Δανών,.

Στον 9ο όμιλο, Ισλανδία και Τουρκία θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς και το σετ των αποδόσεων (2.25 - 3.00 - 2.85) δείχνει ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αντί για σημείο επιλέγουμε το αμφίσκορο με δεδομένη την επιθετική ευχέρεια των δύο ομάδων, αλλά και τα κενά στα μετόπισθεν. 

Τον ίδιο δρόμο και για τους ίδιους λόγους θα ακολουθήσουμε και στην  εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Αυστρία.

Και στα δύο παιχνίδια μάλιστα το G.G. προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. 

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1515. Βαγιαδολίδ - Αλκορκόν 1 1.85

1534. Σεβίλλη Β' - Σαραγόσα 2 2.50

1553. Πολωνία - Δανία 1 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1645. Περούτζια - Αβελίνο 1 1.90

1715. Ισλανδία - Τουρκία G.G. 1.80

1717. Σερβία - Αυστρία G.G. 1.82