Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 14:05

Over 2.5 γκολ στο Σουόνσι - Άρσεναλ

Γράφτηκε από τον

Με αρκετές δυνατές αναμετρήσεις και πλούσια δράση σε όλες τις χώρες ανοίγει σήμερα η αυλαία ενός ακόμη αθλητικού και στοιχηματικού Σαββατοκύριακου. Στη Superleague η πρεμιέρα της 6ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Η Βέροια υποδέχεται τον Εργοτέλη και ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό. Στην Premier League έχουμε σήμερα μάχη Μουρίνιο με Βίλας Μπόας, καθώς η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ ντέρμπι υπάρχει το βράδυ και στην Α’ Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Ατλέτικο.

 

Πολλά γκολ για Ντόρτμουντ- Μπάγερν

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά με δυνατό μας σημείο που έρχεται από την Bundesliga και είναι το «Διπλό» Draw No Bet του Αμβούργου κόντρα στην Άιντραχτ Φρ. Σε απόδοση 2.05. Από την Α’ Γερμανίας κρατάμε και δύο Over 3.5. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις της Μπάγερν με τη Βόλφσμπουργκ σε απόδοση 2.03 και της Ντόρτμουντ με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ που πληρώνει 2.03. Τουλάχιστον δύο γκολ σκόραρε η Μπάγερν στα πέντε εντός έδρας φετινά της ματς. Πολλά γκολ σημειώνονται και στους αγώνες της Ντόρτμουντ, που μετρά πέντε Οver 2,5 σε επτά επίσημες αναμετρήσεις. Στο Αμβούργο έγινε η πρώτη αλλαγή προπονητή. Μετά τη συντριβή από την Ντόρτμουντ, ο Φινκ απολύθηκε και το Αμβούργο περνά στη μεταβατική περίοδο. «Δεν έπειθε η ομάδα ότι θα έρθει η ανάκαμψη σύντομα, ο Φινκ έκανε πολλές λάθος επιλογές», δικαιολόγησε την απόφαση ο τεχνικός διευθυντής Κρόιτσερ. Στη θέση του ήρθε ο Φαν Μάρβαϊκ, που είχε πετυχημένο πέρασμα από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ολλανδίας. Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός βρέθηκε στις εξέδρες του νικηφόρου 1-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ για το Κύπελλο, δηλώνοντας μετά το τέλος: «Η ομάδα έχει καλό ρόστερ, αλλά υπάρχει αρκετή ανασφάλεια στους παίκτες τη…».

 Εκπλήξεις από το «Νησί»

 

 Περνάμε στη Μεγάλη Βρετανία όπου έχουμε ξεχωρίσει το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση της Σουόνσι με την Άρσεναλ σε απόδοση 1.81. Στο G/G και Over 3,5 οι 2/3 μεταξύ τους αναμετρήσεις στην έδρα της Σουόνσι την τελευταία δεκαετία (1 για την προπέρσινη Πρέμιερ Λιγκ, 1 για το περσινό FA CUP). Συνεχίζουμε με ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι αυτή τη φορά από τη Β’ Σκωτίας. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet της Στέρλινγκ Άλμπιον κόντρα στην Έλγκιν σε απόδοση 1.90. Επιστρέφουμε στην Αγγλία όπου κρατάμε δυνατά το Χ2 της Σριούσμπερι κόντρα στην Μπράντφορντ σε απόδοση 2.00 και το Χ2 της Μίντλεσμπορο με αντίπαλο την ΚΠΡ σε απόδοση 2.05. Ο πρώτος αγώνας είναι για την Α’ Αγγλίας με την Σριούσμπερι να μετρά στα τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας από το 2009. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αμφότερες διανύουν περίοδο φόρμας. Για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών που "έτρεχε" η ομάδα του Τάρνερ, δεχόμενη πικρή ήττα με γκολ στο 84' από πέναλτι υποδεχόμενη τη δυνατή Γουλβς. Αν εξαιρέσει κανείς αυτό το αποτέλεσμα, η Σριούσμπερι δείχνει να ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σήμερα θα την εμπιστευτούμε με κάλυψη στην ισοπαλία. Για τον αγώνα της Τσάμπιονσιπ θα πάμε με την έκπληξη και το Χ2 της Μίντλεσμπρο μέσα στην έδρα της ΚΠΡ. Οι φιλοξενούμενοι φέρνουν ισοπαλίες με κάθε πιθανό τρόπο και σκορ και την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στο 3-3 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπόρνμουθ. Αυτό ήταν το πέμπτο τους «Χ» μετά από οκτώ αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ, ενώ στα τρία υπόλοιπα ματς έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη κόντρα στην Τσάρλτον (1-0 εκτός). Σήμερα κόντρα στην πρωτοπόρο ΚΠΡ, η οποία βέβαια έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, θα επιδιώξει να κρατήσει το μηδέν και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Με την Ατλέτικο στο ντέρμπι

Από την Ισπανία έχουμε κρατήσει δυνατά το Χ2 της Ατλέτικο κόντρα στη Ρεάλ για το ντέρμπι της Μαδρίτης σε απόδοση 2.25. Μπορεί στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα μαδριλένικο ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο να μην τραβούσε τόσο τα «φώτα της δημοσιότητας», καθώς οι «μερένγκες» φάνταζαν ως το φαβορί για τη νίκη. Η συνεχής ανοδική πορεία των «ροχιμπλάνκος» τα τελευταία χρόνια μετατρέπει, όμως, σε εξαιρετικά ελκυστικό το σημερινό παιχνίδι. Η «βασίλισσα» υποδέχεται τη μισητή της αντίπαλο, επιζητώντας και μία έμμεση εκδίκηση για το χαμένο περσινό τελικό του Κόπα ντελ Ρέι μέσα στο «Μπερναμπέου». Παράλληλα, με ενδεχόμενο σημερινό «τρίποντο» η Ρεάλ (16 βαθμοί, 5-1-0 στις 6 πρώτες αγωνιστικές) θα ξεπεράσει στη βαθμολογία την Ατλέτικο, η οποία έχει ξεκινήσει με 6/6 νίκες. Η Ατλέτικο, με τη σειρά της, θα παραταχθεί στο σημερινό ματς με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, κάτι που αγνοεί από τις 30/10/1999 κόντρα στους «μερένγκες» (ανεξαρτήτως έδρας). Βέβαια, η περσινή κατάκτηση του Κόπα ντελ Ρέι επί της Ρεάλ στην παράταση (μέσα στο «Μπερναμπέου») μπορεί, ως ένα βαθμό, να χαρακτηριστεί ως νίκη. Οι «ροχιμπλάνκος» συνεχίζουν με... πατημένο το γκάζι στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας μέχρι στιγμής πετύχει το «απόλυτο» (6/6 νίκες) και ισοβαθμώντας στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα. Βέβαια, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Σιμέονε ήταν διπλωματικός, χαρακτηρίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης ως ένα καλύτερο σύνολο από την ομάδα του. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι, επισημαίνοντας: «Είναι ένας προπονητής με έμφαση στην πειθαρχία, ο οποίος έχει κοουτσάρει τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και έχει απίστευτες ικανότητες». Να τονιστεί, τέλος, ότι με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η «κόντρα» ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο (6 γκολ) και τον Ντιέγκο Κόστα (7 γκολ, οδηγεί την κούρσα μαζί με τον Μέσι), που αποτελούν τους αρχισκόρερ των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε με τους «ροχιμπλάνκος» σε μία ικανοποιητική απόδοση για ένα τέτοιο ντέρμπι.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.