Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2016 13:32

Στο… Πι και Φι: Καρέ διπλών

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η Σεβίλλη νίκησε μετά από έξι χρόνια την Ατλέτικο, ενώ πριν δύο αγωνιστικές ξόρκισε και την… κατάρα των εκτός έδρας αγώνων.

Με τρεις σερί νίκες είναι πλέον στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ και θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη απέναντι στη Χιχόν. Η τελευταία έχει μόλις ένα βαθμό στην τελευταία εξάδα αγώνων, είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των φιλοξενούμενων. Μια σοβαρή Σεβίλλη θα επιβεβαιώσει το διπλό.

Μένουμε στην Ισπανία, αλλά πάμε στη δεύτερη κατηγορία, εκεί όπου η Σαραγόσα υποδέχεται την Αλμερία και "καίγεται" για τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή, κάτι που επιδρά συνήθως θετικά στη ψυχολογία των παικτών και η Αλμερία είναι βατός αντίπαλος, που εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη. Στο 1.90 ο άσος για την ανώτερη Σαραγόσα.

Στη Γαλλία η Λυών μετρά δύο σερί ήττες και προσμένω αντίδραση στην έδρα της Τουλούζ, η οποία πάντως κάνει εξαιρετική πορεία. Οι γηπεδούχοι θα μπουν με επιθετική διάθεση και αυτό θα δώσει χώρους στους ποιοτικούς φορ της Λυών. Από το εν λόγω πρωτάθλημα, κρατάμε και το όβερ 2,5 στη συνάντηση της Μαρσέιγ με τη Νπορντό, με την οποία πέφτει την Κυριακή το βράδυ η "αυλαία" της 11ης αγωνιστικής. 

Οι δύο ομάδες έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και θα ψάξουν το τρίποντο. Το γκολ είναι εύκολη υπόθεση για αμφότερες, όχι όμως και το μηδέν στην άμυνα. 

Στην Ιταλία,  η Ρόμα ξεπέρασε την Τετάρτη το εμπόδιο της Σασσουόλο και θέλει να πράξει το ίδιο και στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς με την Εμπολι, η οποία έχει μόλις μία νίκη σε 10 αγωνιστικές και δεν σκοράρει ούτε με… αίτηση (2 γκολ). Αντίθετα η επίθεση της Ρόμα (26 γκολ)  "πετάει φωτιές" και θα πρέπει να κάνει πολύ κακή εμφάνιση για να μην κερδίσει.

Τέλος στην Πρέμιερ Λιγκ,  Σαουθάμπτον και Τσέλσι δείχνουν σε καλό φεγγάρι και το μεταξύ τους ματς είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. 

Η πρώτη υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) τη Σίτι και  η Τσέλσι συνέτριψε με 4-0 τη Γιουνάιτεντ. 

Θα ρισκάρουμε με το διπλό της καλύτερης ομάδας του ζευγαριού. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

584. Σπ. Χιχόν - Σεβίλλη 2 1.85

694. Τουλούζ - Λυών 2 2.40

708. Σαραγόσα - Αλμερία 1 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

836. Εμπολι - Ρόμα 2 1.60

862. Σαουθάμπτον - Τσέλσι 2 2.15

 

905. Μαρσέιγ - Μπορντό όβερ 1.85