Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 13:15

O… Βetατζής: Εχει… ψωμί η Βραζιλία

Γράφτηκε από τον

Πολύ μαζεμένο το μεσοβδόμαδο κουπόνι, κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές λίγκες διακόπτονται και τη σκυτάλη παίρνουν οι εθνικές ομάδες.

Λίγα τα παιχνίδια το επόμενο τριήμερο, εντοπίσαμε ωστόσο μία καλή τριάδα με στόχο να τριπλασιάσουμε το ποσό που θα ποντάρουμε πάνω της.

Στη Βραζιλία το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς τόσο η πρώτη, όσο και η δεύτερη κατηγορία πλησιάζουν στο φινάλε. Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν κι όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το κίνητρο παίζει πρωτεύοντα ρόλο.

Θα πέσουν… κορμιά στο Τουπί – Κλαμπ Ρεγκάτας, με τις δύο αντιπάλους να παίζουν… ρέστα μήπως και προλάβουν οι γηπεδούχοι να σωθούν και οι φιλοξενούμενοι να… τρυπώσουν έστω και την τελευταία στιγμή στην τετράδα, κερδίζοντας εισιτήριο ανόδου.

Φουλ επιθετικές ομάδες αμφότερες, χαλιούνται και οι δύο με ενδεχόμενη ισοπαλία που δεν εξυπηρετεί καμία, πάμε στο Over που προσφέρεται στο 1,75.

Η φορμαρισμένη Μπαϊα κρατάει για την ώρα την 4η θέση και το εισιτήριο ανόδου αλλά ξέρει πως δεν πρέπει να χαλαρώσει, καθώς Ναούτικο και Λοντρίνα ακολουθούν σε απόσταση βολής. Δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από την ουραγό και ουσιαστικά υποβιβασμένη Σαμπάιο Κορέα, που δεν ελπίζει ούτε σε θαύμα. Τοκογλυφικός ο «άσος», μόλις στο 1,23 αλλά… μπετόν αρμέ!

Στη Β’ Ρωσίας η ομάδα με τη χειρότερη παρουσία εκτός έδρας μέχρι τώρα είναι η Βολγκάρ Γκαζπρόμ Αστραχάν, που έχει κατορθώσει να κερδίσει μόλις ένα βαθμό σε 8 εξόδους κι έχει συντελεστή τερμάτων 2-16! Υπολογίσιμη γενικά η διεκδικήτρια ανόδου η Σινίκ Γιάροσλαβ, οφείλει να επιστρέψει στις νίκες πατώντας στα… ψυχολογικά προβλήματα των φιλοξενούμενων. Ο «άσος» στο 1,58.  

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2049. ΤΟΥΠΙ - ΚΛΑΜΠ ΡΕΓΚΑΤΑΣ OVER 1,75

2051. ΜΠΑΪΑ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ 1 1,23

2077. ΣΙΝΙΚ – ΒΟΛΓΚΑΡ ΓΚΑΖ. 1 1,58

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ

ΝΤΕΡΜΠΙ (U23) – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 1

ΛΕΣΤΕΡ (U23)  – ΓΟΥΟΛΣΟΛ 1

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΜΠΡ. ΠΕΛΟΤΑΣ 1

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΠΕΡΟΥ Χ2

 

• O πίνακας δείχνει τα σημεία που υποχωρούν περισσότερες στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.