Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2016 16:26

Στο… Πι και Φι: Με έδρα και κίνητρο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2018 ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Στον 4ο όμιλο η Αυστρία έχει μείνει 3 βαθμούς πίσω από Σερβία και Ιρλανδία και ως εκ τούτου το αποψινό ματς με την Ιρλανδία είναι γι' αυτήν τελικός. Εδρα και κίνητρο μας ωθούν στον άσο. Την ίδια ώρα στο Ζάγκρεμπ θα αναμετρηθούν η Κροατία με την Ισλανδία στο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου. Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και το 1.30 δεν μαρτυρά τη δυσκολία του. Η Ισλανδία βρίσκει γκολ σε κάθε παιχνίδι και το αμφίσκορο στο 2.10 είναι καλύτερα από τον πολύ μικρό άσο της Κροατίας.

Από τα προκριματικά θα κρατήσουμε και τη νίκη της ανανεωμένης Βουλγαρίας με τη Λευκορωσία, η οποία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μόνο με νίκη άλλωστε οι γηπεδούχοι θα έχουν -λίγες πάντως - ελπίδες πρόκρισης,  σ' έναν όμιλο με Γαλλία, Σουηδία και Ολλανδία. 

Στη Β' Βραζιλίας η Παρανά υποδέχεται την Κρισιούμα και με νίκη "καθαρίζει" με την υπόθεση παραμονή. Η  Παρανά είναι στο +6 από τη ζώνη, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και η Κρισιούμα εξασφαλισμένη και μαθηματικά. 

Στη Β' Ισπανίας,  η Σαραγόσα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και η Μιραντές προσφέρεται για να συνεχίσει το θετικό σερί. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν φέτος νίκη μακριά από το γήπεδό της και η Σαραγόσα έχει ηττηθεί μόλις μια φορά ενώπιον του κοινού της.

Τέλος, στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, η Μπάρι άλλαξε προπονητή και θα παραταχθεί με άλλη ψυχολογία απέναντι στη Σπέτσια, που έχει σημαντικές απουσίες. Στο 1.90 ο άσος. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

901. Αυστρία - Ιρλανδία 1 1.85

903. Κροατία - Ισλανδία G.G. 2.10

930. Παρανά - Κρισιούμα 1 2.08                  

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1075. Βουλγαρία - Λευκορωσία 1 2.00

1083. Σαραγόσα - Μιραντές 1 1.65

1089. Μπάρι - Σπέτσια 1 1.90