Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 13:03

O… Betατζής: Τελειώνει τη… δουλειά η Κοριτίμπα

Γράφτηκε από τον

«Κούφιο» το μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς δεν υπάρχουν ούτε αγώνες της ευρωπαϊκής ζώνης για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τα φιλικά είναι γενικώς ακατάλληλα για στοίχημα.

Αναγκαστικά θα στραφούμε στη Βραζιλία, όπου η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του πρωταθλήματος έχει ήδη ξεκινήσει. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος η Κοριτίμπα καλείται να… τελειώσει τη δουλειά, κάνοντας αποφασιστικό βήμα παραμονής κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει ήδη πιει το πικρό… ποτήρι του υποβιβασμού. Η νεοφώτιστη Σάντα Κρουζ παρά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο φετινό Μπραζιλεϊράο την περασμένη άνοιξη δεν κατάφερε να σταθεί στο επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας, βγάζοντας αρκετές αμυντικές αδυναμίες και επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία. Η Κοριτίμπα χρειάζεται το τρίποντο για να μην την… ακολουθήσει μιας και το πρόγραμμά της τις 3 τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι και το πιο εύκολο. Στο «Κόουτο Περέιρα» αποκτά άλλη διάσταση, έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές από τούτη εδώ τη στήλη στην «καυτή» πραγματικά έδρα της και ο «άσος» μπορεί να πληρώνει λίγο (1,40) αλλά δείχνει ακλόνητος.

Για την Κορίνθιανς η σεζόν που ολοκληρώνεται δεν ήταν και η καλύτερη, καθώς συνάντησε αρκετές δυσκολίες και δεν κατάφερε να φορμαριστεί για μεγάλο διάστημα. Εχει, ωστόσο, την ευκαιρία να τερματίσει στην πρώτη 6άδα και να παίξει στο προσεχές Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά θα πρέπει να προσπεράσει την Ατλέτικο Παραναένσε που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση με ένα βαθμό περισσότερο. Συνεπώς το ματς με την Φιγκεϊρένσε είναι must win για την «Τιμάο», αλλά κάτι ανάλογο ισχύει και για τους γηπεδούχους που παίζουν κυριολεκτικά τα ρέστα τους μήπως και προλάβουν το… τρένο της παραμονής. Στο -6 από τη Βιτόρια Μπαϊα που βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, η ομάδα από τη Φλοριανόπολις είναι υποχρεωμένη να ψάξει μόνο τη νίκη, παρ’ ότι δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτός ακριβώς ο χαρακτήρας επιβίωσης που έχει το παιχνίδι για τους γηπεδούχους μας αναγκάζει να φύγουμε από το «διπλό» της Κορίνθιανς και να στραφούμε στο Over που δεν έχει καθόλου άσχημη απόδοση (2,00). Με την ισοπαλία να μη βολεύει καμία από τις δύο αντιπάλους θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ.    

Τη μεσοβδόμαδη τριάδα μας συμπληρώνει ο χαμηλός (μόλις 1,30) αλλά πανίσχυρος «άσος» του Εκουαδόρ στην προκριματική ζώνη του Μουντιάλ της Νότιας Αμερικής. Ο Ισημερινός έχει χειροπιαστές ελπίδες πρόκρισης, σε αντίθεση με τη Βενεζουέλα που παίζει πλέον για το… ονόρε, έχοντας μείνει πολύ πίσω και περιμένουμε να μιλήσει το μεγαλύτερο κίνητρο των γηπεδούχων που υπερέχουν και ποιοτικά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1253. ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 1 1,30

1287. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ 1 1,40

1289. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ OVER 2,00

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

ΚΙΝΑ – ΚΑΤΑΡ 1

ΡΩΣΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1

ΒΟΛΙΒΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1

ΠΑΝΑΜΑΣ – ΜΕΞΙΚΟ 1Χ

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.