Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 13:27

Στοίχημα: Με Λίβερπουλ και Μπάγερν (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Με Λίβερπουλ και Μπάγερν (video)

Πολύ μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου (19/11) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και μία από εκείνο του μπάσκετ! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Προβάδισμα η Λίβερπουλ

Ξεκινάμε με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι το 2 DNB σε απόδοση 1.82 στην αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στη 10η θέση του πίνακα υποχώρησαν οι «άγιοι» μετά το ατυχές 2-1 στην έδρα της Χαλ πριν τη διακοπή, με τη συγκομιδή των 13 βαθμών στις 11 πρώτες αγωνιστικές να μην είναι και… η καλύτερη δυνατή. Μόνο μία νίκη μετρά το σύνολο του Κλοντ Πιελ στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος (1-2-2), ενώ σαφή αρνητικό ρόλο έχουν παίξει οι απουσίες βασικών παικτών. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, βαδίζουν από νίκη σε νίκη και απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της κορυφής. Διέλυσαν με 6-1 τη Γουότφορντ πριν τη διακοπή, παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (7-2-0) και πλέον το ζητούμενο είναι η διάρκεια προκειμένου η ομάδα να φτάσει στον τίτλο στο τέλος της σεζόν.

Δε χάνει η Βίσλα

Πρόταση που αξίζει αρκετά μεγάλο ποντάρισμα έρχεται από την Πολωνία και πρόκειται για το Χ2 σε απόδοση 2.02 στον αγώνα Πόγκον – Βίσλα. Η Πόγκον κοίταξε στα μάτια την ισχυρή Λέχια Γκντανσκ από την οποία κατάφερε να αποσπάσει την προηγούμενη αγωνιστική το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ακόμη μια καλή εμφάνιση για την γηπεδούχο που δείχνει ικανή και κόντρα σε δυνατές αντιπάλους. Αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στον αντίποδα, αν και τα χρειάσθηκε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Γκόρνικ Λέτζνα, η Βίσλα κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 3-2 της αντιπάλου της, έχοντας μάλιστα σε καλή μέρα τον Μπογκούσκι που σημείωσε χατ – τρικ. Παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα ο τεχνικός Βντόβτσικ αποτελεί παρελθόν, με τον Κμιέτσικ να είναι ο αντικαταστάτης του. Παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο η Βίσλα και θεωρούμε ότι απόψε θα δώσει συνέχεια στο σερί της.

Παίρνει το ντέρμπι η Μπάγερν

Περνάμε στη Γερμανία και στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν, στο οποίο θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.30. Έπρεπε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λεβερκούζεν (2-0 εκτός έδρας), και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Χέρτα (1-1 εντός έδρας), Ίνγκολσταντ (3-3 εκτός έδρας) και Σάλκε (0-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Τούχελ επικράτησε εκτός έδρας του Αμβούργου με 5-2 πριν από δύο βδομάδες. Από την άλλη πλευρά, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, απολογισμός που την αναγκάζει να βρίσκεται στη 2η θέση, πίσω από την Λειψία, η οποία χθες κέρδισε τη Λεβερκούζεν. Το συγκρότημα του Αντσελότι επικράτησε των Γκλάντμπαχ (2-0 εντός έδρας) και Άουγκσμπουργκ (3-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Κολωνία (1-1 εντός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-2 εκτός έδρας) και Χόφενχαϊμ (1-1 εντός έδρας). Πιστεύουμε ότι η Μπάγερν θα δείξει την ανωτερότητά της και θα πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Μπαστιά με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Α' Γαλλίας και τον 1 DNB σε απόδοση 2.02 στο παιχνίδι Μπαστιά – Μονπελιέ. Απόλυτη ανάγκη είχε τη διακοπή του πρωταθλήματος η Μπαστιά, για την οποία τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά τελευταία. Προέρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ τη Λυών, η οποία ήταν η η έκτη διαδοχική αποτυχία μετά τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ απ’ την Γκινγκάμπ, τελευταία φορά που χαμογέλασε η ομάδα της Κορσικής ήταν στις 24 Σεπτέμβρη (1-0 την Γκινγκάμπ). Η Μονπελιέ, από την άλλη, αξιοποίησε την έδρα της και ευτύχησε να πάει στη διακοπή με χαμόγελα. Δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Μαρσέιγ και σκοράροντας δύο φορές με τον φοβερό Μπουντεμπούζ μέχρι το 36’, έβαλε τις βάσεις για την επιστροφή στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις. Σε φοβερή κατάσταση επιθετικά η ομάδα του Φρεντερίκ Χατζ, το έδειξε και εναντίον των Μασσαλών, όπου όμως για ακόμη μια φορά φέτος δεν κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Στην Κορσική, βέβαια, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για κάθε ομάδα και η Μπαστιά έχει προβάδισμα νίκης απόψε.

Παίρνει αποτέλεσμα η ΑΕΛ

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το 1Χ σε απόδοση 1.85 στην αναμέτρηση του κυπριακού πρωταθλήματος, ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ. Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή η ΑΕ Λεμεσού που δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας (2-1 εκτός έδρας). Η αλήθεια είναι πως βρέθηκε πολύ κοντά σε μια πολύ σπουδαία επικράτηση, αλλά το γεγονός πως έμεινε από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά της κόστισε και έφερε την ήττα. Από την άλλη, το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στις αρχές του δεύτερου μέρους αποδείχθηκε καθοριστικό για τον ΑΠΟΕΛ, που έφτασε στη νίκη επί της Καρμιώτισσας (4-1 εντός έδρας) στο τελευταίο παιχνίδι του πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και παρέμεινε έτσι στο -2 από την κορυφή όπου εξακολουθεί να βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας. Αγώνας με χαρακτηριστικά ντέρμπι ο σημερινός, θα πάμε με την έδρα.

Χαμηλό σκορ στα Τρίκαλα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Τρίκαλα – ΠΑΟΚ, στον οποίο θα πάμε με το Under 144.5 πόντους, σε απόδοση 1.90. Αυτά που γνωρίζαμε για την ομάδα των Τρικάλων με τον Φλεβαράκη στον πάγκο έχουν εξαφανιστεί και ενώ ήταν ομάδα του πάτου της βαθμολογίας, όπως τώρα δηλαδή, ήταν ικανή για μεγάλες επιθετικές επιδόσεις στην έδρα της και πάντα τη λιγότερη προσήλωση στην άμυνα. Φέτος λοιπόν σκοράρει μόλις 61.3 πόντους ανά αγώνα, δέχεται 77 πόντους ανά αγώνα ενώ την ίδια εποχή πέρσι σκόραρε 72 και δεχόταν 77. Στα έξι ματς που έχει δώσει μέχρι σήμερα κανένα δεν είχε πάνω από 145 πόντους, 140 με Άρη, 125 με Απόλλων, 142 με Λαύριο, 137 με ΑΕΚ, 145 με Κύμη και 140 με ΑΓΟΡ. Μεγαλύτερους μέσους όρους παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, 76 πόντους στην επίθεση και 74 στην άμυνα όμως σε ματς με άκρως αμυντικές ομάδες έχει παρουσιάσει χαμηλά σκορ, το 62-66 με τον Άρη, το 71-78 με την ΑΕΚ που έφτασε εκεί λόγω βολών, το πρόσφατο 68-63 από τη Νεπτούνας για το Champions League, το 61-67 με την Βιλερμπάν, το 70-75 με την Βαρέζε αν και μπήκαν περίπου 17 πόντοι στο τελευταίο λεπτό και το 59-52 με την Ουσάκ. Μόνο με την άμυνα θεωρούν στα Τρίκαλα ότι θα κάνουν νίκες, ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει σε αυτόν το ρυθμό και είναι πιθανό το Under 144.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για σήμερα. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ με τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις για τα ντέρμπι της ημέρας ανά την Ευρώπη: