Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 14:39

Επισκέψεις σε σχολεία από τον Γιώργο Λαζαρίδη για την Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Γράφτηκε από τον
Επισκέψεις σε σχολεία από τον Γιώργο Λαζαρίδη για την Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Επισκέψεις σε σχολεία περιελάμβανε το τελευταίο διάστημα στο πρόγραμμα του ο αθλητής του τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης.

Οπως μας μεταφέρει ο ίδιος: "Τι καλύτερο από το να κλείνει ο χρόνος με επισκέψεις σε σχολεία και το να βρίσκομαι κοντά σε μαθητές, να "επιστρέφω" στα θρανία.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ επισκέφτηκα το Μουσικό γυμνάσιο Καλαμάτας, το 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, με την βοήθεια της τεχνολογίας "ταξίδεψα" μέσω Skype στο Κιλκίς και συζήτησα με μαθητές της 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Χθές βρέθηκα στον Αγιο Στέφανο Αττικής και συνάντησα τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Μαθητές με διάθεση και όρεξη να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις, δείχνοντας "ζήλο" για να μάθουν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ΑμεΑ, ερωτήσεις και απορίες. Ενδιαφέρον για τα μελλοντικά μου σχέδια, συμπαράσταση και στήριξη στον "αγώνα" μου.

Σε κάθε μια από τις συναντήσεις, εισέπραξα αγάπη, δύναμη, έμπνευση.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους μαθητές, τους καθηγητές, τους δασκάλους. Εύχομαι καλή πρόοδο, υγεία και κάθε καλό στην ζωή τους.

Ευχαριστώ για τις ζωγραφιές που μου αφιέρωσαν και μου  έδωσαν, τα δώρα, τα λουλούδια, τα μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας, τα κάλαντα που μου τραγούδησαν. 

Τα κρατώ για πάντα.

 

Την Ελληνική σημαία που μου δώρισαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίου Στεφάνου έχοντας γράψει πάνω τα ονόματά τους, θα την έχω μαζί μου, σε κάθε μου ταξίδι και θα δίνω όλες μου τις δυνάμεις, όπως κάνω πάντα, για να φτάνει ψηλά.

Και θα το κάνουμε μαζί, γιατί είμαστε ένα".

Τέλη Φεβρουαρίου ξεκινούν τα τουρνουά

Οσον αφορά την αγωνιστική δράση του Γιώργου Λαζαρίδη, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας.

Σε συνεργασία με το προπονητικό του τιμ, τον προπονητή Ανδρέα Νίκα, την γυμνάστρια Χριστίνα Πανταζοπούλου, την διατροφολόγο Αριστέα Γαζουλη και τον ψυχολόγο Αριστομένη Νικολόπουλο, έχει ένα καθημερινό, έντονο πρόγραμμα προπονήσεων και ετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική χρονιά. 

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν τέλη Φεβρουαρίου και ο Γιώργος ελπίζει να έχει την στήριξη φίλων ιδιωτών και φορέων για να πετύχει όνειρα  και στόχους.