Τετάρτη, 28 Δεκέμβριος 2016 13:09

Παιχνίδι με τα γκολ…

Γράφτηκε από τον

Το προτελευταίο στοιχηματικό κουπόνι του 2016 δεν προκαλεί για σοβαρό παιχνίδι και μετά… βίας καταφέραμε να βγάλουμε μία τριάδα της προκοπής, η οποία έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.


Η Σεντ Τζόνστον δεν είναι φέτος τόσο στιβαρή όσο τις προηγούμενες σεζόν, όμως στην έδρα της αποκτά σχεδόν πάντα μεγαλύτερο ειδικό βάρος και σκοράρει, έστω και όχι τόσο εύκολα. Οι «άγιοι» αποτελούν τον… κακό δαίμονα της Ρέιντζερς τα τελευταία χρόνια γι’ αυτό και το χαμηλό σε απόδοση «διπλό» είναι επίφοβο. Κρύβει αξία το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι σε απόδοση 1,75.
Έτσι όπως πάει η Σπαλ θα προστεθεί στα ιταλικά λεξικά σαν συνώνυμο του Over. Απίστευτα θεαματικοί από το ξεκίνημα της σεζόν οι νεοφώτιστοι, παίζουν με άγνοια κινδύνου παίρνοντας αλόγιστα ρίσκα και από τη στιγμή που… πατάνε με πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή βρίσκουν γκολ με ευκολία. Με άλλο στιλ η Μπάρι, αλλά το πιθανότερο είναι να παρασυρθεί στο γρήγορο ρυθμό της Σπαλ και το ματς να ανοίξει. Ποντάρουμε στο Over που πληρώνει 1,85.
Υποχρεωμένη να παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη είναι η Ρόδεραμ στην εγγλέζικη Τσάμπιονσιπ, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω και βλέπει τη γραμμή της παραμονής από το -10! Ετσι κι αλλιώς οι «μυλωνάδες» δεν φημίζονται για την αποτελεσματική τους άμυνα, ενώ μπροστά το έχουν το γκολ. Πιο προσεκτική η Μπέρτον, θα βρει χώρους και μπορεί άνετα να συμμετάσχει σε ένα ματς… ροντέο. Και εδώ θα στοιχηματίσουμε να μπουν το λιγότερο τρία γκολ με τιμή 1,90.
O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2268. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ    GOAL    1,75
2284. ΜΠΑΡΙ – ΣΠΑΛ    OVER    1,85
2288. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΕΡΤΟΝ    OVER    1,90

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ    1Χ
ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ    1
ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΝΤΑΝΤΙ    1
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΙΝΤΣ    Χ2
* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων