Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 14:40

O… Betατζής: Kύπελλα παντού…

Γράφτηκε από τον

Μακράν το πιο… στριφνό κουπόνι της φετινής σεζόν το μεσοβδόμαδο, καθώς αποτελείται στη συντριπτική του πλειοψηφία από αγώνες Κυπέλλων, γεγονός που καθιστά τα συγκεκριμένα παιχνίδια ακόμα πιο απρόβλεπτα. 

Συνεπώς το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι ένα… fun bet με κάτι ψιλά, απλά και μόνο για να παραμείνουμε στο παιχνίδι και να μη χάσουμε επεισόδια.

Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα προέρχονται από σπουδαίες και δείχνουν να βρίσκονται σε φόρμα. Η διαφορά είναι πως οι Κρητικοί δεν έχουν μετακινηθεί καθόλου από τη βάση τους τον τελευταίο μήνα, καθώς έπαιξαν τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, επικρατώντας σε όλα!

Αντίθετα, οι Γιαννιώτες εν μέσω κακοκαιρίας αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ κι από ‘κει ταξίδεψαν στην Κρήτη. Σαφώς μεγαλύτερη, συνεπώς, η κόπωση για τους παίκτες του ΠΑΣ που ακόμα κι αν χάσουν με ένα γκολ θα έχουν τη δυνατότητα να αναστρέψουν την κατάσταση στον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα τους.   

Αφήνουμε το ελληνικό Κύπελλο και πάμε στο ισπανικό. Αλαβές και Λα Κορούνια προσέφεραν θέαμα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της φάσης των «16» που έληξε ισόπαλο 2-2 και δεν βλέπουμε το λόγο να πράξουν διαφορετικά στον επαναληπτικό. Είναι και η απόδοση (1,90), άλλωστ(1,90), τον επαναληπτικό. ε, που προκαλεί.

Την Πέμπτη η Ρέντινγκ υποδέχεται την ΚΠΡ σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της αγγλικής Τσάμπιονσιπ και φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. Σούπερ φέτος στην έδρα τους οι «βασιλικοί» αλλά η ΚΠΡ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και σκοράρει με ευκολία το τελευταίο διάστημα. Θα αποφύγουμε, λοιπόν, τον «άσο» ποντάροντας στο Over που πληρώνει καλύτερα (1,80).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1565. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 2,25

1580. ΑΛΑΒΕΣ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ OVER 1,90

1608. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΚΠΡ OVER 1,80

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΓΕΟΒΙΛ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ (U23) 1

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.