Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017 14:16

Στο… Πι και Φι: Ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ο Ηρακλής παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά για την παραμονή, καθώς αν δεν κερδίσει την Κέρκυρα, θα πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα του υποβιβασμού.

Ο άσος θα έπρεπε βέβαια να είναι πιο ψηλά, αλλά το κίνητρο και η έδρα τον έχουν φέρει στο 1.90. 

Σε παρόμοια κατάσταση με το "Γηραιό" βρίσκονται η Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ και η Κροτόνε στο Καμπιονάτο. 

Στην αγγλική ομάδα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Μάρκο Σίλβα που ξεκίνησε με το δεξί στο κύπελλο (απέναντι στη Σουόνσι) για να ακολουθήσει η φυσιολογική ήττα στο Λιγκ Καπ από τη Μάντσεστερ Γ.  Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη απέναντι στην άνετη βαθμολογικά Μπόρνμουθ και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο. Το ίδιο ισχύει και στο ζευγάρι Κροτόνε - Μπολόνια, με δεδομένο ότι και εδώ οι γηπεδούχοι"καίγονται" για τους τρεις βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι είναι σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη και με μόλις ένα διπλό σε 9 ματς. Η Κροτόνε παλεύει όλα τα παιχνίδια και την περασμένη αγωνιστική έχασε στις καθυστερήσεις εκτός έδρας από τη δυνατή Λάτσιο. 

Στη Ισπανία η Βαλένθια βρίσκεται πλέον οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα στην Εσπανιόλ, η οποία είναι στη μέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες. 

Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Ατρόμητος - Πανιώνιος, μιας και το αθηναϊκό ντέρμπι έχει πάντα ένταση και αντιπαλότητα. Ο Πανιώνιος όμως αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση Ανσαριφάρντ και πιστεύω ότι στο τέλος θα "μιλήσει" η έδρα.

Στην Πορτογαλία η Μαρίτιμο είναι δυνατή στην έδρα της και η Πάκος Φερέιρα αναιμική εκτός, με μια νίκη σε 8 παιχνίδια. Στο γήπεδο της Μαρίτιμο όμως σκοράρει πάντα τα τελευταία 10 χρόνια και το αμφίσκορο πληρώνει καλά. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1693. Ηρακλής - Κέρκυρα 1 1.90

1783. Χαλ - Μπόρνμουθ 1 3.00

1841. Κροτόνε - Μπολόνια 1 2.75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1889. Βαλένθια - Εσπανιόλ 1 1.80

1919. Aτρόμητος - Πανιώνιος 1 2.10

 

1926. Μαρίτιμο - Πάκος Φερέιρα G.G. 1.85