Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 14:08

Στο… Πι και Φι: Παιχνίδι με τα γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά από δύο σερί εκτός έδρας ματς η Λίβερπουλ επιστρέφει στο "Ανφιλντ" για να υποδεχτεί την ουραγό Σουόνσι, η οποία ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα, αλλά ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Για την ομάδα του Κλοπ δεν το… συζητάμε ότι θα σκοράρει. Παιχνίδι που υπόσχεται γκολ είναι και το Πανιώνιος - Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στα Γιάννενα, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα μπουν με ψυχολογία μετά τη νίκη με ανατροπή επί της ΑΕΚ. Ο Παναιτωλικός στα πέντε τελευταία ματς μακριά από το Αγρίνιο δεν σκόραρε μόνο στο ΟΑΚΑ.

Στη Γαλλία η Μετς,  που είναι στην τελευταία θέση. βλέπει ως τελικό το αποψινό ματς με τη Μονπελιέ, η οποία δεν έχει διπλό σε 10 αγώνες. Πρόκειται όμως για ομάδα που σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ και το όβερ δείχνει πιθανό. 

Ιδια επιλογή και στο Σοσιεδάδ - Θέλτα με δεδομένο ότι πρόκειται για ομάδες που παίρνουν ρίσκο και έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Από την Ισπανία κρατάμε και το διπλό της Ατλέτικο στο "Σαν Μαμές". Η Μπιλμπάο δείχνει σε κάμψη και θα αγωνιστεί χωρίς τον Αντούριθ, αλλά και αρκετές ακόμα απουσίες. 

Στη Γερμανία η Μπουντεσλίγκα αρχίζει και πάλι και η Λεβερκούζεν θέλει να μπει με το… δεξί απέναντι στη Χέρτα που εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατή.

 Η Λεβερκούζεν έχει χάσει έδαφος όσον αφορά την τετράδα και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

842. Λίβερπουλ - Σουόνσι G.G. 1.88

1014. Πανιώνιος - Παναιτωλικός G.G. 1.92

1059. Μετς - Μονπελιέ όβερ 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1135. Λεβερκούζεν - Χέρτα 1 1.60

1150. Μπιλμπάο - Ατλέτικο 2 1.90

 

1264. Σοσιεδάδ - Θέλτα όβερ 1.75