Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 16:00

O… Betατζής: O Πλατανιάς και ο… μουστάκιας!

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: O Πλατανιάς και ο… μουστάκιας!

Άλλο ένα δύσκολο μεσοβδόμαδο κουπόνι έχουμε μπροστά μας και θα βασιστούμε στη διοργάνωση γύρω από την οποία έχουμε την καλύτερη πληροφόρηση, το Κύπελλο Ελλάδος.

Πως και πως περιμένουν στον Άρη το ματς με τον Ολυμπιακό, που αποτελεί για τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης τη σπουδαιότερη αναμέτρηση και ταυτόχρονα μία από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές προκλήσεις για φέτος.

Ο πρώην γκολτζής των «ερυθρόλευκων» Νίκος Αναστόπουλος, το πιο λατρεμένο… μουστάκι των μεγαλύτερων σε ηλικία οπαδών του Ολυμπιακού, έχει εστιάσει εδώ και καιρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με τις πληροφορίες από τον Πειραιά να κάνουν λόγο για διευρυμένο ροτέισον και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, μόνο απίθανο δεν είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Άλλωστε ακόμα και τη βασική άμυνα του Ολυμπιακού να χρησιμοποιήσει ο Μπέντο, αυτή δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Το αμφίσκορο προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1,88.

Μετά από απαιτητική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο.

Οι Χανιώτες που είχαν μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω διαθέτουν παραδοσιακά πολύ δυνατή έδρα και η ύπαρξη επαναληπτικού αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης του «άσου», που παρουσιάζει ανοδικές τάσεις. Μακάρι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά από το 1,85.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1368. ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL 1,88

2411. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 1,85

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 1

ΜΠΑΡΟΟΥ – ΛΙΝΚΟΛΝ 2

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΦΟΥΛΑΜ 2

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΜΑΛΙΝ 1

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΧΙΡΕΝΦΕΪΝ 1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΠΡΑΓΚΑ 1Χ

ΕΟΥΠΕΝ – ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.