Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 14:33

O… Betατζής: Κυπελλικοί «άσοι»…

Γράφτηκε από τον

Απελπισία το μεσοβδόμαδο κουπόνι, αν εξαιρέσει κανείς την Πρέμιερ Αγγλίας και την Τσάμπιονσιπ όλες οι άλλες διοργανώσεις μόνο αξιόπιστες δεν είναι, μιας και τα Κύπελλα είναι μία τελείως διαφορετική περίπτωση.

Θα πάρουμε, ωστόσο, το ρίσκο να ποντάρουμε σε δύο «άσους» που μπορεί να μη δείχνουν καθόλου εύκολοι, αλλά πληρώνουν εξαιρετικά.

Ο ημιτελικός του ισπανικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι ουσιαστικά πρώιμος τελικός, αφού το άλλο ζευγάρι είναι το Θέλτα – Αλαβές. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι πάντα υπολογίσιμοι στο «Βιθέντε Καλντερόν» και η Μπάρτσα βγάζει κόπωση, έχοντας τον Μέσι μακριά από τον καλό εαυτό του. Όπως έχουμε ξαναγράψει ότι υπάρχει επαναληπτικός, μία ήττα με μικρό σκορ δεν καταστρέφει απαραίτητα τον εκάστοτε φιλοξενούμενο που έχοντας τη ρεβάνς στην έδρα του μπορεί να διορθώσει εκεί την κατάσταση. Ο «άσος» της Ατλέτικο Μαδρίτης στο… ταπεινό 2,65.

Στο γαλλικό Κύπελλο το πιο αμφίρροπο παιχνίδι του 9ου γύρου είναι το Μαρσέιγ – Λυών. Οι γηπεδούχοι μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν έχουν βγάλει αξιοπρόσεκτη βελτίωση με τον Γκαρσιά στον πάγκο κι εκεί που βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, χτυπάνε Ευρώπη. Ειδικά στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ δείχνει να έχει ανακτήσει το χαρακτήρα της ανίκητης ομάδας του παρελθόντος κι έχουν πολύ δυνατό κίνητρο, να πάρουν ρεβάνς για την προ δεκαημέρου ήττα τους στο πρωτάθλημα στο «Ζερλάν».

Η Λυών εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δυναμική της και το… φλογισμένο κοινό της Μασσαλίας μπορεί να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη Μαρσέιγ. Για 2,45, ο «άσος» της Ολυμπίκ σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2458. ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 2,65

20162. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΥΩΝ 1 2,45

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΑΟΘΑΜΠΤΟΝ 1Χ

ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ 2

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΟΥΛΒΣ 2

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ 1

ΙΝΤΕΡ – ΛΑΤΣΙΟ 1

ΕΞΕΤΕΡ – ΓΟΥΙΚΟΜΠ 1

ΕΟΥΠΕΝ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡ. 1Χ

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ 1

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.