Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 14:04

O… Betατζής: Παιχνίδι με γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον

Με καρέ «άσων» θα κάνουμε παιχνίδι το τρέχον διήμερο, ποντάροντας σε τέσσερις γηπεδούχους που τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου η Τσέλσι βρίσκει μπροστά της τεράστια ευκαιρία για ένα τρίποντο που ουσιαστικά θα τη στέψει πρωταθλήτρια. Οι «μπλε» έχουν καθαρίσει όλα τα ντέρμπι φέτος στην Πρέμιερσιπ δείχνοντας αξιοπρόσεκτη σταθερότητα και βρίσκουν τους «κανονιέρηδες» σε περίεργη κατάσταση μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα τους από τη Γουότφορντ. Η εξαιρετικά θετική παράδοση της Τσέλσι στα αντίστοιχα ντέρμπι των προηγούμενων ετών απομακρύνει κάθε δισταγμό.

Η Μπορντό διαθέτει παραδοσιακά δυνατή έδρα στη Γαλλία κι από τη στιγμή που έχει ελπίδες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα τις εξαντλήσει. Η Ρεν, θεωρητικά, ελπίζει και αυτή με μόλις ένα βαθμό λιγότερο, όμως εκτός έδρας βγάζει ξεκάθαρα ψυχολογικά προβλήματα και οι τελευταίες εμφανίσεις της ήταν άκρως απογοητευτικές. Πάμε με τον «άσο» που εμφανίζει πτωτικές τάσεις. 

Πρόωρος… τελικός του τουρκικού Κυπέλλου το Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Όταν έχουμε να κάνουμε με μονό νοκ άουτ ματς ασφαλώς και οι πιθανότητες της ισοπαλίας αυξάνονται, όμως οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια τον… αέρα των «καναρινιών» και η νίκη τους πληρώνει πάνω από τα διπλάσια.

Στη Β’ Ισπανίας περιμένουμε την αντίδραση της Χιρόνα μετά την πρόσφατη ήττα της στο Έλτσε. Εντός έδρας είναι αρκετά αξιόπιστη φέτος και η Βαγιαδολίδ δεν πείθει πως μπορεί να πάρει κάτι εκεί.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

740. ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 1,90

968. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΡΕΝ 1 1,90

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

2472. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1 2,05

1177. ΧΙΡΟΝΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1 2,00

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

947. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ 2 4,00

1020. ΛΕΟΝ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ 2 3,50

1045. ΝΤ. ΔΡΕΣΔΗΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. 2 3,00

1141. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΚΡΟΤΟΝΕ 2 3,30

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

738. ΜΑΛΑΓΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

925. ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΣ

999. ΠΟΡΤΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

1044. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΛΙΝΤΣ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ 1

ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1

ΧΟΛΣΤΑΪΝ – ΑΑΛΕΝ 1

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ 1

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ 2

ΜΠΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ 2

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΝΟΡΙΤΣ 2

ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΠΛΙΜΟΥΘ 1

ΓΟΥΙΚΟΜΠ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 2

ΜΟΝΑΚΟ – ΝΙΣ 1

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΡΕΝ 1

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ 1

ΝΑΝΤ – ΝΑΝΣΙ 1

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡ. – ΓΑΝΔΗ 2

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.