Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 16:19

Στο... Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Νασιονάλ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το νέο κουπόνι έχει πολλές επιλογές, αλλά και "παγίδες", μιας και μην ξεχνάμε ότι την προσεχή εβδομάδα ξεκινούν τα νοκ - άουτ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη Γερμανία,  η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Αϊντραχτ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών προκειμένου να τσεκάρει και φέτος ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Αν δεν νικήσει ούτε σήμερα, τότε ο Σμιντ θα αποτελέσει… παρελθόν από τον πάγκο.

"Τελικός" είναι για τη Νασιονάλ το ματς με τη Μπελενένσες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν διψήφια διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εδρα, κίνητρο και προϊστορία (10-4-3) μας ωθούν στον άσο.

Από σημεία αξίζει και το διπλό της Μαρσέιγ στην έδρα της Ναντ. Η Μαρσέιγ, που πλησιάζει τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενισχύθηκε αισθητά στη μεταγραφική περίοδο, με κορυφαία προσθήκη τον Παγέτ. Εχει το εύκολο γκολ σε αντίθεση με τη Ναντ, η οποία παλεύει για την παραμονή,

Και μιας και αναφερθήκαμε στα γκολ, Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρομ είναι ομάδες που υπόσχονται πολλά τέρματα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αμφότερες βρίσκονται σε ανοδική πορεία και χωρίς πλέον πίεση στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Το όβερ θα είναι η επιλογή και στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, περιμένοντας από τους "πράσινους" να ξεσπάσουν και στο πρωτάθλημα, μετά το 4-0 στον προημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην Ισπανία η Μπιλμπάο βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τη νίκη στην έδρα της, αλλά σπάνια κρατά το μηδέν. Η Λα Κορούνια που χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή, έχει επίσης θέματα στην άμυνα, όμως σκοράρει και το αμφίσκορο πληρώνει ικανοποιητικά. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1631. Λεβερκούζεν - Αϊντραχτ 1 1.75

1701. Γουέστ Χαμ -  Γουέστ Μπρομ όβερ 1.80

1769. Μπιλμπάο - Λα Κορούνια G.G. 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1889. Νασιονάλ - Μπελενένσες 1 2.15

1136. Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός όβερ 1.90

 

1942. Ναντ - Μαρσέιγ 2 2.20