Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 15:53

Στο… Πι και Φι: Με το κίνητρο και τη φόρμα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας.  Αλλη… ομάδα είναι η Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ με το Μάρκο Σίλβα στον πάγκο και το απέδειξε με την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γ. και τη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ.

Σήμερα υποδέχεται τη Μπέρνλι, η οποία εκτός έδρας μετρά 10 ήττες και μόλις μια 1 ισοπαλία. 

Χάρη όμως στις εντός έδρας επιδόσεις της, είναι στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού,  στην οποία βρίσκεται η Χαλ που βλέπει το ματς σαν τελικό.

Το κίνητρο και η έδρα δείχνουν άσο και στο Λεβερκούζεν - Μάιντς, με την πρώτη να τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος,  ώστε να βγει ξανά στην Ευρώπη και τη Μάιντς να έχει εκτός έξι σερί ήττες στη Γερμανία.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν και με κεκτημένη ταχύτητα από το 0-5 στην Τρίπολη, μπορεί το διπλό στη Ξάνθη. 

Ο Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να εγκλωβίσει τους "πράσινους" στο αμυντικό του πλάνο, όμως η ομάδα του δείχνει σε κάμψη και δύσκολα θα αντέξει.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά ο Ηρακλής παλεύει για την παραμονή και έδειξε και με την ΑΕΚ πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η ανάγκη και των δύο για νίκη, μας οδηγεί στο αμφίσκορο.

Στην Ιταλία,  η Μίλαν δείχνει ικανή να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο και με καλή ψυχολογία από τις τελευταίες νίκες, μπορεί να τερματίσει την κακή παράδοση απέναντι στη Σασσουόλο, η οποία δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα, όντας στη μέση της βαθμολογίας.

Στον τελικό του Λιγκ Καπ στην Αγγλία, Μάντσεστερ Γ. και Σαουθάμπτον θα τα δώσουν όλα για την πρώτη κούπα της χρονιάς. Ποντάρουμε στην εμπειρία και στη φόρμα που βρίσκεται η ομάδα του Μουρίνιο. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1833. Λεβερκούζεν - Μάιντς 1 1.55

1889. Χαλ - Μπέρνλι 1 1.95

1941. Ξάνθη - Παναθηναϊκός 2 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2018. Σασσουόλο - Μίλαν 2 2.25

2035. Ηρακλής - ΠΑΟΚ G.G. 2.15

2048. Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον 1 1.70