Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 15:45

O… Betατζής: «Άσοι» με οδηγό το κίνητρο

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να δείχνει ελκυστικό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα το μεσοβδόμαδο κουπόνι, ωστόσο τα περισσότερα ματς δεν προσεγγίζονται στοιχηματικά.

Η στήλη θα αφήσει στην άκρη τις σπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα ασχοληθεί με δύο «άσους» που προκύπτουν λόγω… ανάγκης.

Στην εγγλέζικη Τσάμπιονσιπ η Χάντερσφιλντ βλέπει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση που χαρίζει απευθείας άνοδο να μειώνεται στους 6 βαθμούς, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο από την Μπράιτον.

Η Άστον Βίλα έκανε πρώτη φορά τρεις σερί νίκες μέσα στη φετινή σεζόν αλλά έχει ξεμείνει από στόχους και δεν βλέπουμε πως θα καταφέρει να σταθεί όρθια στην πανίσχυρη έδρα της Χάντερσφιλντ. Στο 1,85 ο «άσος» είναι ελκυστικός.

Την ίδια ακριβώς απόδοση έχει η νίκη της Λα Κορούνια επί της Μπέτις στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η «Ντέπορ» πήρε αγχολυτικό τρίποντο στο Χιχόν στο ντέρμπι της παραμονής και με νίκη επί της Μπέτις θα αυξήσει στο +7 τη διαφορά από την γραμμή του υποβιβασμού. Οι Σεβιγιάνοι κάνουν… νερά στην άμυνα το τελευταίο διάστημα, καθώς δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και το γεγονός ότι είναι βαθμολογικά άνετοι μάλλον δεν τους κάνει και τόσο καλό. Θα πάμε με την ομάδα που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς και είναι η Λα Κορούνια.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1705. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 1,85

1761. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ 1 1,85

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ 1

ΡΟΣΤΟΦ – ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 1Χ

ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Χ2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ Χ2

ΓΑΝΔΗ – ΓΚΕΝΚ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.