Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 16:58

Στο… Πι και Φι: Ματς επιβίωσης για τη Μουσκρόν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Πολλές επιλογές προσφέρει και αυτό το διήμερο του κουπόνι με λαμπερές αναμετρήσεις, αλλά και μάχες παραμονής, όπως αυτή ανάμεσα στη Χαλ και τη Σουόνσι.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση και θα επιτεθούν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Κάτι που θα δώσει χώρους στη Σουόνσι, η οποία έχει το εύκολο γκολ και καλή ψυχολογία από την τελευταία νίκη με ανατροπή κόντρα στη Μπέρνλι. Το όβερ είναι εφικτό παρά την κρισιμότητα του ματς.

Στην Τουρκία, η Γκαζιαντέπ παίζει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή, απέναντι στην άνετη βαθμολογικά Κασίμπασα, η οποία θα έχει σημαντικές απουσίες. Εδρα και κίνητρο μας ωθούν στον άσο. 

Στην Ισπανία ο Μίτσελ κάνει απόψε ντεμπούτο στον πάγκο της Μάλαγα και προσμένω να λυγίσει την αντίσταση της Αλαβες, που δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα, όντας στη μέση της βαθμολογίας.

Την Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο. Η Μουσκρόν παίζει μια κατηγορία στην έδρα της αδιάφορης Κορτράικ. Με διπλό και μη νίκη της Βέστερλο με την Γκενκ σώζεται και στο 2.40 πάμε με την ομάδα που θα μπει με το "μαχαίρι στα δόντια".

Στο Καμπιονάτο, η Ιντερ υποδέχεται την Αταλάντα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πάνω από την αυριανή αντίπαλό της, η οποία βρίσκεται στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Σύμμαχος η προϊστορία (38-8-9), αλλά και η έδρα (9-2-2 σε 13 ματς φέτος). 

Το παρελθόν δείχνει πολλά γκολ στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Αουγκσμπουργκ, με την πρώτη να είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά να κουβαλά και κούραση από το ματς με τη Γκλάντμπαχ για το Γιουρόπα Λιγκ. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1959. Χαλ - Σουόνσι όβερ 1.90

2002. Γκαζιαντέπ - Κασίμπασα 1 2.20

2019. Μάλαγα - Αλαβές 1 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2074. Κορτράικ - Μουσκρόν 2 2.40

2086. Ιντερ - Αταλάντα 1 1.70

2094. Σάλκε - Αουγκσμπουργκ όβερ 1.90