Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 19:16

Με... άγνοια κινδύνου η Μπέρνλι!

Γράφτηκε από τον

Από σήμερα οι συνήθειές μας αλλάζουν. Σε μία νέα προσπάθεια για όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη και έγκυρη στοιχηματική ενημέρωση ο... Betατζής θα είναι μαζί σας καθημερινά, περίπου τέτοια ώρα!

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίο κάνουμε παιχνίδι. Στην εφημερίδα η πρότασή μας μπορεί να έχει να κάνει με τριάδες, όμως από 'δω μέσα, δηλαδή ηλεκτρονικά θα υπάρχει στη διάθεσή σας το πιο δυνατό σημείο της ημέρας και μάλιστα... φρεσκότατο καθώς θα υπάρχουν στα χέρια μας νέα δεδομένα και οι τελευταίες ειδήσεις που είναι πάντα απαραίτητες.

Απόψε ποντάροιυμε στην πρωτοπόρο της αγγλικής Τσάμπιονσιπ Μπέρνλι, μία ομάδα που όπως εξήγησε και ο προπονητής της παίζει με... άγνοια κινδύνου από το ξεκίνημα της σεζόν κι εκεί ακριβώς έγκειται το μυστικό της επιτυχίας της, καθώς πριν ξεκινήσει η σεζόν κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Η Μπέρνλι υποδέχεται απόψε για το Λιγκ Καπ τη Γουέστ Χαμ που μπορεί να αγωνίζεται στην Πρέμιερσιπ, αλλά μη φανταστείτε ότι έχει και τόσο μεγάλη διαφορά σε ποιότητα έναντι των γηπεδούχων που κοντεύουν να... ξεχάσουν πότε έχασαν για τελευταία φορά στη σεζόν. Την τελική μας απόφαση βάρυναν πολύ οι δέκα απουσίες των φιλοξενούμενων, που δεν δείχνουν να παίρνουν και τόσο σοβαρά τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τα... σφυριά μάχονται για την παραμονή και είναι λογικό να έχουν εκεί στραμμένη την προσοχή τους, δηλαδή στο πρωτάθλημα.

Στις ξένες εταιρίες ο "άσος" βρίσκεται άνετα στο 2,40 κι ακόμα περισσότερο, οπότε μεκεί έχει και νόιημα το ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό. Καλό βράδυ, καλή επιτυχία, ραντεβού σε 24 ώρες.