Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 16:09

Στο… Πι και Φι: Παιχνίδι με τα γκολ

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Τέσσερα σερί όβερ μετρά η Αουγκσμπουργκ, ενώ η Φράιμπουργκ έχει πέντε στα τελευταία έξι ματς και 10  σε 12 εκτός έδρας αγώνες. 

Ως εκ τούτου το όβερ στο μεταξύ τους ματς προκαλεί στο 2.00, με δεδομένο ότι πρόκειται για γερμανικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Στην Αγγλία, η Εβερτον είναι αξιόπιστη ενώπιον του κοινού της (μόλις μια 1 ήττα σε 15 ματς), αλλά η Χαλ παλεύει για την παραμονή και χτυπά όλα τα παιχνίδια. Το g.g πληρώνει καλύτερα από το φαβορί άσο. Το ίδιο ισχύει και στο Μπέτις - Οσασούνα, με τη δεύτερη να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού και να παίζει ανοιχτά σε κάθε παιχνίδι. Από την Ισπανία κρατάμε και το όβερ στο ντέρμπι της Λα Κορούνια με τη Θέλτα, μιας και στα τελευταία οχτώ μεταξύ τους παιχνίδια απουσιάζει η ισοπαλία και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για τους τρεις βαθμούς.

Στο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στη Σπ. Χιχόν και τη Γρανάδα, θα πάμε με την έδρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν σημαντικές απουσίες, ενώ μακριά από το γήπεδό τους το κέρδος είναι μόλις 3 βαθμοί (0- 3-11).

Στη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει το ντέρμπι των "αιωνίων", όμως το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες σημαντικές αναμετρήσεις, όπως το Ατρόμητος - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Πανιώνιος. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα. 

Οι Αρκάδες με το Βεργέτη πλέον στον πάγκο θέλουν μόνο νίκη για να διώξουν το άγχος της παραμονής και ο ΠΑΣ δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα. Εδρα και κίνητρο δείχνουν άσο, που έχει υποχωρήσει στο 1.80. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

769. Aουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ όβερ 2.00

814. Εβερτον - Χαλ G.G. 1.78

887. Μπέτις - Οσασούνα G.G. 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

967. Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1 1.80

999. Λα Κορούνια - Θέλτα όβερ 1.90

 

1000. Σπ. Χιχόν - Γρανάδα 1 1.90