Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 14:14

Στο… Πι και Φι: Περιορισμένες επιλογές

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Φτωχό το μενού αυτό το διήμερο λόγω των εθνικών ομάδων και έτσι θα στραφούμε στις μικρές κατηγορίες.

Στην Α' Αγγλίας,  η Ρότσντειλ δείχνει ότι μπορεί να προλάβει τα πλέι -οφ ανόδου, όμως η Τσέστερφιλντ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή. Με δεδομένο ότι σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ, το όβερ είναι εφικτό. Ιδια επιλογή και στο Σριούσμπερι - Μπόλτον, όπου φαβορί είναι επίσης οι φιλοξενούμενοι, που  βρίσκονται στη 2η θέση. Οι γηπεδούχοι όμως,  είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εντός έδρας παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί. 

Πολλά γκολ υπόσχεται και η αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με την Ασκολι για τη Β' κατηγορία της Ιταλίας, λόγω του τρόπου παιχνιδιού των δύο ομάδων. 

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ, Ρουμανία και Δανία έχουν μείνει πίσω σε σχέση με Πολωνία και Μαυροβούνιο και μόνο ο νικητής στο μεταξύ τους ματς θα ελπίζει σε πρόκριση. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. 

Στη Β' Ισπανίας, η Αλμερία βασίζεται στην έδρα για να αποφύγει τον υποβιβασμό και το ματς με την Αλκορκόν είναι από αυτά που πρέπει να πάρει. Στην έδρα της πρωτοπόρου Λεβάντε έδειξε παρά την ήττα σημάδια βελτίωσης και αν εμφανιστεί το ίδιο σοβαρή θα νικήσει τη σαφώς πιο αδύναμη και κακή εκτός έδρας (μόνο 1 νίκη σε 15 αγώνες) Αλκορκόν.

Τέλος,  στην Αργεντινή η Μπόκα φιλοξενείται από τη Σαν Μαρτίν, αλλά στις κερκίδες θα βρίσκονται περισσότεροι οπαδοί της και ουσιαστικά είναι σαν να παίζει εντός έδρας.  Η πρωτοπόρος θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ταγέρες και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1307. Τσέστερφιλντ  -Ρότσντεϊλ  όβερ 1.68

1411. Σριούσμπερι - Μπόλτον όβερ 1.90

1417. Αλμερία - Αλκορκόν 1 2.10

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1517. Σαλερνιτάνα - Ασκολι όβερ 1.85

1626. Ρουμανία - Δανία G.G. 1.85

1647. Σαν Μαρτίν - Μπόκα 2 1.90