Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 14:31

Στο… Πι και Φι: Τελειώνει με την παραμονή η Λέστερ

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Τελειώνει με την παραμονή η Λέστερ

Καλημέρα σας. Από την Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσουμε και το ματς της Λέστερ με τη Στόουκ, όπου το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο

. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη σήμερα και στο επόμενο εντός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ ώστε να διώξουν το άγχος της παραμονής και να επικεντρωθούν στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Στόουκ είναι στη μέση της βαθμολογίας και έχει ξεμείνει από στόχους. Εδρα, κίνητρο και φόρμα (3 σερί νίκες η Λέστερ) μας ωθούν στον άσο.

Στην Πορτογαλία, Μποαβίστα και Ρίο Αβε παίζουν πλέον χωρίς σκοπιμότητες, αφού δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ούτε θα προλάβουν την Ευρώπη. Το όβερ δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο ψηλά (2.30).

Στο Βέλγιο, η Μουσκρόν έμεινε στη κατηγορία χάρη στην εκτός έδρας νίκη της επί της Κορτράικ, που παρουσιάστηκε.. αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική. 

Ηρθε η ώρα λοιπόν να αντιστραφούν οι ρόλοι στην πρεμιέρα των πλέι -οφ.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Πανιώνιος είναι αυτός που έχει το κίνητρο στο ματς με τον Ατρόμητο. Πρόκειται όμως για ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα και το 1.60 του άσου δεν δείχνει τις δυσκολίες του αγώνα. Λόγω απόδοσης θα κοντράρουμε την ομάδα του Μιλόγεβιτς. 

Στην Ιταλία, η Παλέρμο παίζει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή απέναντι στην σωσμένη Κάλιαρι και στο 2.10 θα της δώσουμε μια ευκαιρία. Να σημειωθεί ότι ο νυν προπονητής των γηπεδούχων Ντιέγκο Λόπες, έχει αγωνιστεί στην Κάλιαρι μια δωδεκαετία, ενώ έχει υπάρξει και… προπονητής.

Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και την Αταλάντα, που φιλοξενείται από την αδιάφορη Τζένοα. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τη νίκη για να βγουν στην Ευρώπη. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2005. Λέστερ - Στόουκ 1 1.85

2123. Μποαβίστα - Ρίο Αβε όβερ 2.30

2128. Κορτράικ - Μουσκρόν 1 1.70

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2223. Πανιώνιος - Ατρόμητος Χ2 ΔΕ 1.97

2238. Παλέρμο - Κάλιαρι 1 2.10

2240. Τζένοα - Αταλάντα 2 1.95