Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 15:02

Στο… Πι και Φι: "Μιλά" το κίνητρο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Χωρίς αύριο είναι για τη Σουόνσι το ματς με την άνετη βαθμολογικά Στόουκ, καθώς αν δεν κερδίσει, θα πρέπει να ετοιμάζεται για την Τσάμπιονσιπ, με δεδομένο ότι ακολουθεί εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γ. 

Πολύ σημαντικό ματς δίνει και η Χαλ με αντίπαλο τη Γουότφορντ. Η ομάδα του Σίλβα είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα και το σημερινό είναι θεωρητικά το πιο βατό παιχνίδι.

Η Γουότφορντ εξασφάλισε την παραμονή και το κίνητρο είναι καθαρά μονόπλευρο.

Το ίδιο ισχύει και στο Ντιζόν - Ανζέ,  με τη Ντιζόν να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και την Ανζέ στο +8 από τη ζώνη και το μυαλό στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Πλατανιά και θέλει τη νίκη για να πάει με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟ.

Το διπλό όμως προσφέρεται πολύ χαμηλά για μια τόσο δύσκολη έδρα και ο απαλλαγμένος από το άγχος Πλατανιάς,  μπορεί να του βάλει δύσκολα. Σε τιμές αουτσάιντερ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στην Πριμέρα, Λας Πάλμας και Αλαβές δεν κυνηγούν κάτι, όντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και το μεταξύ τους ματς υπόσχεται  γκολ.

Τέλος στη Β' Ισπανίας  η Αλμερία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και "καίγεται" για τη νίκη στη μονομαχία με τη Σεβίλλη Β', που έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Οι γηπεδούχοι ενώπιον του κοινού τους έχουν μόλις 3 ήττες σε 16 αγώνες και οι φιλοξενούμενοι 3 διπλά σε 17 παιχνίδια. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

811. Σουόνσι - Στόουκ 1 2.00

812. Χαλ - Γουότφορντ 1 1.75

908. Ντιζόν - Ανζέ 1 2.05

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1006. Πλατανιάς - ΠΑΟΚ G.G. 1.88

1007. Αλμερία - Σεβίλλη Β' 1 1.80

 

1015. Λας Πάλμας - Αλαβές όβερ 1.70