Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 12:09

Στο... Πι και Φι: Τέσσερα όβερ και δύο διπλά

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μεξικό και Ρωσία μονομαχούν σήμερα για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Το Μεξικό προκρίνεται και με ισοπαλία, ενώ οι διοργανωτές θέλουν μόνο νίκη. Κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι κάποια στιγμή θα ανοίξει. Οι τυπικά γηπεδούχοι έδειξαν στα δύο πρώτα ματς επιθετικές αρετές, αλλά και αδυναμίες στα μετόπισθεν, επιβεβαιώνοντας με Πορτογαλία (2-2), Ν. Ζηλανδία (2-1) το όβερ.
Το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και με αντίπαλο, τη πιο σφιχτή πάντως Ρωσία.
Στο τοπικό ντέρμπι Βαλερένγκα - Λίλεστρομ, η δεύτερη είναι σε καλύτερη κατάσταση με τρεις σερί νίκες, όμως οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αντίδραση. Η προϊστορία δείχνει αρκετά γκολ. Το όβερ θα είναι επιλογή και στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης, Αν και οι γηπεδούχοι βγαίνουν νικητές τα τελευταία χρόνια, όμως ο Βίγια από την άλλη δείχνει σε φόρμα.
Το τέταρτο όβερ έρχεται από την Αργεντινή και την αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση της Κολόν με τη Ρίβερ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν λόγους να κλειστούν και θα επιδιώξουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τη σεζόν. Την ίδια ώρα, η Σαν Λορέντζο χρειάζεται μόνο νίκη στην έδρα της Ταγέρες, ώστε να ελπίζει ότι θα παίξει στο Λιμπερταδόρες. Στην τελευταία αγωνιστική το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο.
Στη Β' Νορβηγίας, η Ρανχάιμ δοκιμάζεται στην έδρα της Ουλενσάκερ και με νίκη θα διατηρήσει τη προνομιούχο δεύτερη θέση. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση της εβδομάδας, μετρώντας τρεις σερί ήττες και έχοντας δεχτεί  εννέα γκολ. Το ματς εξαρτάται από την απόδοση της Ρανχάιμ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
845. Μεξικό - Ρωσία όβερ 1.80
855. Βαλερένγκα - Λίλεστρομ όβερ 1.65
859. Νέα Υόρκη - Νέα Υόρκη Σίτι όβερ 1.65


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
975. Ουλενσάκερ - Ρανχάιμ 2 2.05
1027. Ταγέρες - Σαν Λορέντζο 2 2.15
1019. Κολόν - Ρίβερ όβερ 1.85