Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2013 14:56

Υψηλά πονταρίσματα, σε μεγάλες αποδόσεις

Γράφτηκε από τον
Υψηλά πονταρίσματα, σε μεγάλες αποδόσεις

Με δύο σούπερ ντέρμπι συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Superleague το Σαββατοκύριακο. Σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, παιχνίδι που μπορεί να βάλει… φωτιά στη Βαθμολογία Superleague.

Με τον Άσσο της Μπάρνσλεϊ

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προβλέψεις με την Αγγλία και τον Άσσο της Μπάρνσλεϊ με αντίπαλο την Ντόνκαστερ σε απόδοση 2.00. Θετικός κρίνεται ο βαθμός που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ίπσουιτς με την οποία έμεινε στο 1-1. Ήταν η τρίτη ισοπαλία της Μπάρνσλεϊ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στα οποία έχει ακόμη μία ήττα και μία νίκη, από τις δύο μόλις συνολικά που έχει πανηγυρίσει στο φετινό Πρωτάθλημα (2-4-8). «Αμυντικά έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί», δήλωσε μη χάνοντας την αισιοδοξία του ο κόουτς Ντέβιντ Φλίτκροφτ, με την ομάδα του να είναι αυτή με τη χειρότερη αμυντική επίδοση στην Τσάμπιονσιπ, έχοντας δεχθεί ήδη 31 γκολ. Κλείνουμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Σέφιλντ Γουέν. Κόντρα στην Ντέρμπι σε απόδοση 2.95.

 Με την έκπληξη της Βόλφσμπουργκ

Στη Γερμανία κρατάμε το 1Χ της Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Ντόρτμουντ σε απόδοση 2.25. Η Βόλφσμπουργκ έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία 10 παιχνίδια της εντός έδρας, στο ντέρμπι από τη Μπράουνσβαϊγκ με 0-2, πριν τρεις αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά η τελευταία φορά που είχε η Ντόρτμουντ 28 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές ήταν τη σαιζόν 2010-11, όταν και είχε κατακτήσει με σχετική άνεση το πρωτάθλημα! Πάντως οι όποιες απώλειες έχει η Ντόρτμουντ είναι στα εκτός έδρας, με την ισοπαλία στη Νυρεμβέργη και την ήττα στο Γκλάντμπαχ. Η Βόλφσμπουργκ έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της, που προέρχεται από την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, με την τελευταία να είναι το διπλό στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με άλλη μία πειστική εμφάνιση. Έτσι, η ομάδα ανεβαίνει λοιπόν συνεχώς και με απολογισμό 18 βαθμούς έχει βρεθεί στις θέσεις της Ευρώπης. Σε προβληματισμούς μπήκε η Ντόρτμουντ για την ευρωπαϊκή της παρουσία φέτος και στην παρούσα φάση βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Μεσοβδόμαδα υπέστη εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ και έτσι το παιχνίδι με τη Νάπολι στα τέλη του μήνα αποκτά χαρακτήρα τελικού.

 Κρατάει η ΒΑΚ Πέλετς στη Βιέννη

Συνεχίζουμε με τις εκπλήξεις και πάμε στην Αυστρία όπου επιλέγουμε το Χ2 της ΒΑΚ Πέλετς με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης σε απόδοση 2.75. Αναγεννημένη η ΒΑΚ από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Κουνμπάουερ, αφού παραμένει αήττητη στα επτά ματς που βρίσκεται στον πάγκο της. Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Γκρόντιγκ, σε ένα ματς που θα μπορούσε τόσο να κερδίσει, όσο όμως και να χάσει. Τρίτο 1-1 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έχει ακόμα δρόμο να διανύσει όμως για την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα (-6). Η Αούστρια από την άλλη διασύρθηκε μεσοβδόμαδα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και με την ψυχολογία στο ναδίρ προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της.

 Στοίχημα σε ημίχρονα

Στην Ελλάδα επιλέγουμε να στοιχηματίσουμε σε ημίχρονα και κρατάμε το Χ ημίχρονο στον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός σε απόδοση 1.95 και το Χ ημίχρονο στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ που πληρώνει 1.97. Η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της Σούπερλιγκ είναι ο Άρης, που σε 4 ματς μετράει ρεκόρ 0-2-2 και μόλις 2 κερδισμένους πόντους. Σε σύνολο 10 αγώνων, ο Άρης δεν έκανε ποτέ 1 ημίχρονο. Μέτρησε 5 Χ και 5 διπλά. Σήμερα θεωρούμε πως η ομάδα του Μιλίνκοβιτς δε θα… σπάσει την παράδοση, ωστόσο θα μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί το φαβορί θα δούμε ένα πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο με προτεραιότητα στην τακτική. Περνάμε στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ όπου εκεί και θεωρούμε πως έχει στοιχηματική αξία το X ημίχρονο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε σκοράρουν εύκολα. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από τέσσερα σερί μεταξύ τους Under 2,5 και NG στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 Δυνατός Άσσος η Αλκορκόν

Από την Ισπανία επιλέγουμε σημείο από τη Β’ Κατηγορία και συγκεκριμένα τον «Άσσο» της Αλκορκόν με αντίπαλο την Κόρδοβα σε απόδοση 1.95. 4 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα για την Αλκορκόν στις 6 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων την τελευταία τριετία (ανεξαρτήτως έδρας, όλες για Σεγούντα Ντιβιζιόν).

 Χ2 η Χαρτς κόντρα στην Αμπερντίν

Περνάμε στα Σκωτία όπου έχουμε ξεχωρίσει αρκετές προτάσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το Χ2 της Χάρτς κόντρα στην Αμπερντίν σε απόδοση 2.80. Από την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας ξεχωρίζει το Over 3.5 στον αγώνα Μόρτον – Νταμπάρτον σε απόδοση 2.50, ενώ από το ίδιο παιχνίδι κρατάμε και το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.75. Από την αναμέτρηση Κάουντενμπιθ – Αλόα πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.90, ενώ τέλος έχουμε ξεχωρίσει το Under 2.5 στον αγώνα Ναντί – Ρέιθ Ρόβερς και το «Διπλό» Draw No Bet στο ματς Άρμπροουθ – Ιστ Φάιφ.

Νικάνε τα Τρίκαλα, προτάσεις από Ισπανία και Γερμανία

Κλείνουμε με Μπάσκετ όπου σήμερα ξεχωρίζει το -1.5 των Τρικάλων κόντρα στον Ίκαρο Χαλκίδας σε απόδοση 1.90. Προφανώς και είναι δυο ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Και όπως ξέρουμε από το παρελθόν για να σωθεί μια ομάδα στην Α1 χρειάζεται να εκμεταλλευθεί στοιχειωδώς την έδρα της. Μέχρι σήμερα τα Τρίκαλα έχουν δύο ήττες εντός έδρας, από την ΑΕΝΚ την πρεμιέρα και από τον ΠΑΟ που δε μετράει. Σήμερα ο αντίπαλος είναι τα μέτρα των Τρικάλων για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην Α1. Το χάντικαπ είναι μόνο 1.5 πόντος και θα το επιλέξουμε για τους γηπεδούχους. Από την Ισπανία ξεχωρίζει το -3.5 της Μπιλμπάο με αντίπαλο τη Χιπουσκόα σε απόδοση 1.90. Με 1-3 η Χιπουσκόα και 0-4 η Μπιλμπάο έχουν κάνει και οι δυο ομάδες κακή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα. Για την Χιπουσκόα το περιμέναμε γιατί κανονικά έπρεπε να βρισκόταν στην παρακάτω κατηγορία αλλά παρέμεινε λόγω οικονομικών προβλημάτων των ομάδων που προβιβάσθηκαν και έφτιαξε ομάδα σχετικά αργά. Ήρθε η ώρα για την Μπιλμπάο να κάνει την πρώτη της νίκη σε μια έδρα που έχει να ηττηθεί από το 2010. Τέλος από το πρωτάθλημα της Γερμανίας ξεχωρίζει το Over 161.5 πόντους στον αγώνα Ουλμ – Λουντβιγκσμπούργκ σε απόδοση 1.90 και το +4.5 της Φρανκφούρτης με αντίπαλο τη Βόννη που πληρώνει 1.97. Αξιοπρόσεκτο το ρεκόρ 6-1 της Βόννης με μοναδική ήττα στην πρεμιέρα από την αήττητη Μπάγερν. Όμως είναι και λίγο παράδοξο γιατί δεν έχει κάποιο σπουδαίο ρόστερ. Έχει παρουσιαστεί και κούραση γιατί έχει και το Eurocup μεσοβδόμαδα. Η Φρανκφούρτη έχει παραδοσιακά καλή έδρα και έχει ηττηθεί από την αποψινή αντίπαλό της μία φορά τα τελευταία 4 χρόνια. Πάμε με τον άσσο και το χάντικαπ +4.5 που προσφέρεται στην Φρανκφούρτη. Αναφορικά με τον αγώνα της Ουλμ θα πρέπει να αναφέρουμε πως απόψε στον αγώνα θα αναμετρηθούν δύο από τους καλύτερους πλέι μέικερ που παίζουν στην γερμανική Μπουντεσλίγκα, Περ Γκούνθερ για την Ουλμ και Μάικλ Στόκτον για τη Λουντβιγκσμπούργκ. Η παρουσία των δύο αυτών θα δώσει στο παιχνίδι έναν γρήγορο ρυθμό και θα βρουν ευκαιρίες οι δυο ομάδες να σκοράρουν πολύ. Τα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των ομάδων είχαν μεγάλα σκορ και το όριο 161.5 που δίνεται μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα. Επιλογή μας το Over 161.5 που κινδυνεύει στην περίπτωση που η Ουλμ ξεφύγει πολύ στο σκορ και το παρατήσει η Λουντβιγκσμπούργκ.

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε για τη Βαθμολογία Γερμανίας.