Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 12:20

Στο... Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Γράφτηκε από τον

Από Ιαπωνία μέχρι Σούπερ Καπ Ρουμανίας έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Στην Ιαπωνία η Γιοκοχάμα είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, με πέντε σερί νίκες και ισχυρή έδρα (6-2-1). Αντίθετα η Χιροσίμα βρίσκεται στην προτελευταία θέση και θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς προπονητή, ενώ εκτός έδρας μετρά 2 νίκες και 6 ήττες.

Στη Σουηδία η νεοφώτιστη Σίριους σκαρφάλωσε στην 3η θέση και έτσι ο άσος απέναντι στην ουραγό Εσκιλστούνα πληρώνει μόλις 1.35. Η τελευταία έδειξε σημάδια ζωής στην έδρα της πρωτοπόρου Μάλμε (έχασε 3-2) και ένα τουλάχιστον γκολ μπορεί να το πετύχει. Το αμφίσκορο είναι η επιλογή και για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ρουμανίας, όπου η Βιτόρουλ είναι το φαβορί, αλλά η Βαλουντάρι με σύμμαχο την έλλειψη άγχους μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Στην Βραζιλία, η Φλαμένγκο πάει με τη ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι με τη Βάσκο, όντας αήττητη στους έξι τελευταίους αγώνες. Οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές απουσίες στον άξονα και δίνουμε τον πρώτο λόγο στην φορμαρισμένη Φλαμένγκο.

Στη Νορβηγία η Βίκινγκ δέχτηκε γκολ για τρίτη σερί αγωνιστική στις καθυστερήσεις και έτσι δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Παίζει όμως καλά και κάποια στιγμή η κακοδαιμονία θα σταματήσει. Περιμένουμε να συμβεί αυτό απέναντι στη σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά Σόγκνταλ.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Κολομβίας και η Τζούνιορ είναι από τις ομάδες που ενισχύθηκαν αισθητά για να πρωταγωνιστήσει. Στο γήπεδο θα υπάρχει πολύς κόσμος και ενθουσιασμός. Αν ξεπεράσει το άγχος της πρώτης αγωνιστικής, δεν θα έχει πρόβλημα να νικήσει την Εκιδάδ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1838. Γιοκοχάμα – Χιροσίμα 1 1.98

1924. Σίριους – ΑΦΚ Εσκιλστούνα G.G. 1.72

1958. Βάσκο – Φλαμένγκο 2 1.83

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2041. Τζούνιορ – Εκιδάδ 1 1.60

2072. Βίκινγκ – Σόγκνταλ 1 1.75

 

 2083. Βιτόρουλ – Βολουντάρι G.G. 1.72