Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 16:49

ΣΤΙΒΟΣ: Kαλή παρουσία ο Μεσσηνιακός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων/ νεανίδων που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη, πήρε μέρος ο Μεσσηνιακός.

Οι αθλητές (παίδες) της καλαματιανής ομάδας παρότι συμμετείχαν σ’ ένα πρωτάθλημα ανώτερης ηλικιακής κατηγορίας, πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση. Συγκεκριμένα, στα 400 μέτρα με εμπόδια ο πανελληνιονίκης των παίδων Χρήστος Μέτα έτρεξε στον τελικό του αγωνίσματος και κατέκτησε την 7η θέση με επίδοση 57’’.15. Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος συμμετείχε για πρώτη φορά σε δρόμο 200 μέτρων και κατετάγη 30ος στον προκριματικό γύρο με χρόνο 23’’.76. Ο Αλέξανδρος Σταματέλος τερμάτισε 27ος (12’’.02) στην προκριματική φάση του δρόμου των 100 μέτρων. Τέλος, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100, αποτελούμενη από τους Σταματέλο, Πανταζή, Νικολόπουλο και Κούσκουλα τερμάτισε στην 8η θέση (44’’.30) του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού στην Κατερίνη συνόδευσε η προπονήτρια Ελένη Χαντζή.

Να σημειωθεί ότι με την εν λόγω διοργάνωση, ολοκληρώθηκαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παραπάνω αθλητών καθώς ξεκινάει γι αυτούς η μεταβατική περίοδος ενόψει της ερχόμενης προπονητικής περιόδου.