Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 15:52

Στο... Πι και Φι: Μεγαλώνει το κουπόνι

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Μεγαλώνει το κουπόνι

Καλημέρα σας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 7 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνουν πρεμιέρα.

Στοιχηματικά αυτό το διήμερο θα μας απασχολήσουν Δανία, Πολωνία και Ρωσία, ενώ οι υπόλοιπες επιλογές προέρχονται από Νορβηγία και Σουηδία, που οδεύουν στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Στη Νορβηγία η Ρόζενμποργκ οδηγεί την κούρσα και θέλει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Σόγκνταλ προκειμένου να διατηρήσει ή και να αυξήσει το +5 από τους διώκτες της Μπραν, Μόλντε και Σάρμπσμποργκ. Αν οι πρωτοπόροι εμφανιστούν σοβαροί, θα πανηγυρίσουν το τέταρτο φετινό διπλό.

Η πρωτοπόρος στη Σουηδία Μάλμε υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη Σίριους, που φιγουράρει στην 3η θέση και με σύμμαχο την έλλειψη άγχους, μπορεί να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, που έχουν σημαντικές απουσίες. Το αμφίσκορο πληρώνει καλύτερα από τον φαβορί άσο.

Στη Δανία, η Κοπεγχάγη είναι και φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο και μπαίνει στο πρωτάθλημα με τη ψυχολογία στα ύψη από το εκτός έδρας 3-1 με τη Ζίλινα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγ. Περιμένουμε νίκη με πολλά γκολ από την πρωταθλήτρια. Ματς που υπόσχεται γκολ είναι και το Λίνγκμπι – Σίλκεμποργκ. Η πρώτη είναι ανώτερη, αλλά έχει το μυαλό στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σίλκερμποργκ και να πετύχει, τουλάχιστον, ένα γκολ.

Πρεμιέρα και στην Πολωνία, με τη φιλόδοξη Λεχ Πόζναν να φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Σαντιέτσια, η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παίξει ανοιχτά. Από τον άσο του 1.33, επιλέγουμε το όβερ στο 1.65

Στη Ρωσία, η Ρούμπιν ξεκινά με υψηλές προσδοκίες τη σεζόν και με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να μπει με το... δεξί απέναντι στην ισοδύναμη Κράσνονταρ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1007. Σόγκνταλ – Ρόζενμποργκ 2 1.55

1008. Κοπεγχάγη – Ααλμποργκ όβερ 1.70

1074. Μάλμε – Σίριους G.G. 1.62

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1210. Λίνγκμπι – Σίλκεμποργκ G.G. 1.72

1233. Ρούμπιν – Κράσνονταρ 1 2.10

1259. Λεχ Πόζναν – Σαντέτσια όβερ 1.65