Σάββατο, 22 Ιούλιος 2017 14:31

Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον
Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν

 

Καλημέρα σας. Με το... αριστερό μπήκε η Κοπεγχάγη στο πρωτάθλημα, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Ααλμποργκ, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τη Ζίλινα, αλλά προκρίθηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρίτο σερί άσχημο αποτέλεσμα πάει πολύ για την πρωταθλήτρια Δανίας, που θα επιχειρήσει να ρεφάρει στην έδρα της Ράντερς, η οποία ξεκίνησε με ισοπαλία (0-0 με τη Σοντερίσκε). Το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των φιλοξενούμενων. Στην πρεμιέρα της Α' Αυστρίας η νεοφώτιστη Λίντσερ υποδέχεται την Αντμίρα και με όπλα την έδρα και τον ενθουσιασμό, θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Η Αντμίρα όμως είναι έμπειρη και ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Αποφεύγουμε το σημείο και πάμε με τα πολλά γκολ, σε τιμές αουτσάιντερ.

Από το εν λόγω πρωτάθλημα θα κρατήσουμε και το διπλό της Αούστρια,που ξεκινά με φιλοδοξίες τίτλου τη σεζόν και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση της Αλταχ από τα ευρωπαϊκά ματς..

Στην Ελβετία έχουμε ντέρμπι με το... καλημέρα. Η Γ. Μπόις υποδέχεται τη μόνιμη πρωταθλήτρια Βασιλεία, η οποία είναι και φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Βασιλείας και οι μπουκ δίνουν αρκετά ψηλά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια το διπλό. Στο 2.25 θα εμπιστευτούμε την πιο έμπειρη και ανώτερη ομάδα.

Ακόμα αξίζει το ρίσκο και στη Σιόν, η οποία ενισχύθηκε και θέλει να πρωταγωνιστήσει, ενώ αντίθετα η Τουν δείχνει αποδυναμωμένη.

Τέλος στη Σουηδία η δυνατή στην έδρα της Τζουργκάρντεν φιλοξενεί την Εστερσουντ, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, που φιγουράρει στην 4η θέση και προέρχεται από την ιστορική πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Γαλατά. Η ψυχολογία είναι λοιπόν στα ύψη, αλλά και η κούραση μεγάλη από την υπερπροσπάθεια και το ταξίδι στην Τουρκία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1659. Ράντερς - Κοπεγχάγη 2 1.90

1761. Λίντσερ - Αντμίρα όβερ 1.80

1766. Γιιουνγκ Μπόις - Βασιλεία 2 2.25


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1858. Τζουργκάρντεν - Εστερσουντ 1 1.80

1866. Τουν - Σιόν 2 2.70

1870. Αλταχ - Αούστρια 2 2.15