Σάββατο, 26 Αύγουστος 2017 15:52

Στο... Πι και Φι: Διήμερο για ρίσκο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Πληθώρα επιλογών έχει το νέο κουπόνι, με την ιδιαιτερότητα ότι οι αγώνες έρχονται μετά από ευρωπαϊκή εβδομάδα και πριν από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Ως εκ τούτου καλό είναι να αποφύγουμε τα μεγάλα φαβορί, που δεν πληρώνουν άλλωστε και τίποτα.
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γ. έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με δύο τεσσάρες απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Σουόνσι, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ. Ετσι ο άσος κόντρα στη Λέστερ βρίσκεται στα... πατώματα και σε καμία περίπτωση το 1.20 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα.
Η Λέστερ έδειξε τα δόντια της με την Αρσεναλ χάνοντας στις καθυστερήσεις με 4- 3 και το αουτσάιντερ αμφίσκορο αξίζει να παιχτεί.
Στην Ελβετία η Λωζάννη έχει τη χειρότερη άμυνα και με 1 βαθμό βρίσκεται στην τελευταία θέση. Παρ’ όλα αυτά προσφέρεται φαβορί απέναντι στην Γκρασχόπερς, που επίσης έχει ξεκινήσει άσχημα (1 νίκη σε 5 αγώνες), αλλά το 2.95 είναι προκλητικό, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχουν ξεχάσει πότε κέρδισαν για τελευταία φορά στο γήπεδό τους.
Στη Γαλλία, η Νις μετά τον αποκλεισμό από τη Νάπολι καλείται να επικεντρωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις και το εμπόδιο της Αμιαν (3 ήττες σε ισάριθμα ματς) είναι βατό.
Στην Πορτογαλία η Μποαβίστα δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ και το ματς με την Αβες είναι από αυτά που πρέπει να πάρει, για να μην αρχίσει να αγχώνεται. Στο 2.15 πάμε με την έδρα.
Θετικά δείγματα άφησε η Εσπανιόλ στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος υποχρεώνοντας σε εντός έδρας ισοπαλία την Σεβίλλη, ενώ και η Λεγανές μπήκε με υπ... δεξί, παίρνοντας μάλιστα τη νίκη με την Αλαβές.
 Εκτός έδρας όμως δεν είναι το ίδιο δυνατή και η πιο έμπειρη Εσπανιόλ θα βρει τον τρόπο να κερδίσει.
Στο Καμπιονάτο η νεοφώτιστη Σπαλ “τσίμπησε” βαθμό στην έδρα της Λάτσιο και θα μπει με ενθουσιασμό στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς κόντρα στην Ουντινέζε που απογοήτευσε και ηττήθηκε εντός από την Κιέβο.  Στο 2.50 δεν είναι άσχημος ο άσος.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
1018. Mάντσεστερ Γ. - Λέστερ G.G. 1.88
1029. Λωζάννη – Γκρασχόπερς 2 2.95
1042. Αμιάν – Νις 2 2.20

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1155. Μποαβίστα – Αβες 1 2.15
1176. Εσπανιόλ – Λεγανές 1 1.90
1201. Σπαλ – Ουντινέζε 1 2.50