Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017 18:08

Στο... Πι και Φι: Στο δρόμο για το Μουντιάλ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η μάχη για τα προκριματικά του Μουντιάλ και κάθε λάθος κοστίζει.

Στον 9ο όμιλο Κροατία, Ισλανδία, Τουρκία και Ουκρανία διεκδικούν τις δύο προνομιούχες θέσεις, με τις δύο πρώτες να έχουν αποσπαστεί δύο βαθμούς από Τουρκία και Ουκρανία που αναμετρώνται απόψε μεταξύ τους. Η Κροατία υποδέχεται το Κόσοβο και η Ισλανδία φιλοξενείται από τη Φινλανδία σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι. Με νίκη η Ισλανδία κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί το διπλό, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν μόλις ένα βαθμό σε αυτή την προκριματική φάση και προσμένουν απλά το τέλος των αγώνων.

Στον 4ο όμιλο, Ουαλία και Αυστρία είναι στο -4 από τις δύο πρώτες θέσεις και το μεταξύ τους ματς έχει χαρακτήρα τελικού. Πάμε με την έδρα και την πιο σταθερή ομάδα.

Στον 1ο όμιλο, η Σουηδία ηττήθηκε προχθές από τη Βουλγαρία και δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα της αδιάφορης Λευκορωσίας. Το κίνητρο έχει ρίξει το διπλό στο 1.50.

Εκτός από τα προκριματικά για το Μουντιάλ, υπάρχει δράση και στις μικρές κατηγορίες, όπως σε Ισπανία και Ιταλία.

Στην Ισπανία, η Οσασούνα ψάχνει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και η Ουέσκα θεωρείται βατός αντίπαλος.

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι με μία νίκη και μια ήττα.

Η Οσασούνα όμως στοχεύει ξεκάθαρα στην επιστροφή της στην Πριμέρα και τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς τρίποντο πάει πολύ.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, Φροζινόνε και Τσιταντέλα πανηγύρισαν στην πρεμιέρα απέναντι Βερτσέλι και Ασκολι, αντίστοιχα και θα αγωνιστούν με καλή ψυχολογία στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το όβερ είναι καλύτερη επιλογή από το να ψάξουμε για σημείο, με δεδομένο ότι το ματς γίνεται σε ουδέτερο και οι δύο ομάδες έχουν το εύκολο γκολ.

Τέλος, περιμένουμε από τη Φότζια να κάνει “σεφτέ” στο εντός έδρας ματς με τη Βίρτους Εντέλα, η οποία ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα. Από βαριά ήττα προέρχεται βέβαια και η Φότζια, αλλά η εικόνα της ήταν καλύτερη σε σύγκριση με την Εντέλα, που δείχνει ότι θα έχει προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1589. Φινλανδία – Ισλανδία 2 1.80

1619. Ουαλία – Αυστρία 1 2.05

2497. Οσασούνα – Ουέσκα 1 1.90


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1687. Λευκορωσία – Σουηδία 2 1.50

1701. Φροζινόνε – Τσιταντέλα όβερ 1.85

1706. Φότζια – Βίρτους Εντέλα 1 1.80