Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 14:14

Στο... Πι και Φι: Πέντε άσοι και η Λεβερκούζεν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Στην Τρίπολη ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Αστέρας υποδέχεται τη Λαμία με στόχο την πρώτη νίκη στη σεζόν. Οι νεοφώτιστοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στα δύο πρώτα ματς, αλλά οι Αρκάδες δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια με δεδομένο ότι ακολουθεί ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη.

Στη Γερμανία η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από το διπλό στη Φρανκφούρτη και με όπλα την έδρα και την εμπειρία μπορεί να νικήσει το Αννόβερο, που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα (2 στα 2), αλλά υστερεί σε ποιότητα από τους γηπεδούχους. Την ίδια ώρα αναμετρώνται και η Μάιντς με τη Λεβερκούζεν, η οποία ξόδεψε τρελά χρήματα στο φινάλε των μεταγραφών αποκτώντας μεταξύ άλλων και το Ρέτσο με 22 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό. Πλέον ήρθε η ώρα για τη Λεβερκούζεν να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες και εντός αγωνιστικού χώρου, κάνοντας σεφτέ στα τρίποντα. Η Μάιντς δεν έχει πετύχει ούτε γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές και το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των φιλοξενούμενων.

Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και για το Θέλτα – Αλαβές. Οι γηπεδούχοι τόσο με την Σοσιεδάδ, όσο και με τη Μπέτις άξιζαν το θετικό αποτέλεσμα και θα μπουν αποφασισμένοι για την πρώτη νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σουόνσι ενισχύθηκε αισθητά στο μεταγραφικό παζάρι σε αντίθεση με τη Νιούκαστλ και έχει προβάδισμα για τη νίκη, αν αναλογιστούμε και το άσχημο κλίμα στη Νιούκαστλ.

Τέλος η Κάλιαρι θα υποδεχτεί την Κροτόνε στο νέο της γήπεδο και με τη συμπαράσταση του κόσμου, προσμένουμε να μπει με το... δεξί.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

786. Βόλφσμπουργκ – Αννόβερο 1 1.70

788. Μάιντς – Λεβερκούζεν 2 2.25

1107. Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1 1.55


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1029. Κάλιαρι – Κροτόνε 1 1.60

1069. Σουόνσι – Νιούκαστλ 1 2.20

 1128. Θέλτα – Αλαβές 1 1.65