Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 13:03

Στο... Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Κοντά στα 500 παιχνίδια έχει το νέο κουπόνι και προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.

Για μία ακόμα φορά θα ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο, αφήνοντας για τους άλλους σημεία του 1.20 και...1.30. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κρ. Πάλας έχει κάνει εφιαλτικό ξεκίνημα με 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συνέπεια να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ντε Μπουρ και να προσλάβει τον Χόγκσον, ο οποίος κάνει ντεμπούτο σήμερα κόντρα στη Σαουθάμπτον, η οποία όμως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Αντίθετα η Πάλας έδειξε σημάδια ζωής στο τελευταίο ματς με την Μπέρνλι και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να κυνηγήσουμε την πρώτη της νίκη.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά το 5-0 επί της Λίβερπουλ, πέρασε σαν σίφουνας και από την Ολλανδία (4-0 τη Φέγενορντ) και με κεκτημένη ταχύτητα θέλει να νικήσει την ομάδα του γνωστού μας Μάρκο Σίλβα.

Το 1.25 όμως δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, μιας και η Γουότφορντ είναι αήττητη και με σύμμαχο την έλλειψη άγχους. Αποφεύγουμε το σημείο και πάμε με το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Ιδια επιλογή και για το ματς στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν σε ένα ακόμα ματς τον κόσμο τους και η ομάδα του Αγρινίου έδειξε και στη Νέα Σμύρνη ότι δεν φοβάται και έχει ταλέντο από τη μέση και μπροστά.

Από τη Σούπερ Λίγκα θα κρατήσουμε και το διπλό του Ατρομήτου στη Λάρισα, η οποία άλλαξε μεν προπονητή, αλλά δεν έχει λύσει τα προβλήματά της και οι Περιστεριώτες θέλουν να “ρεφάρουν” , μετά τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο ξεκίνημα.

Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ νίκησε μεσοβδόμαδα την Κόνιασπορ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει πλέον να τερματίσει το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα, που τη θέλει χωρίς τρίποντο εδώ και 3 αγωνιστικές.

Αντίθετα η Αμιάν έρχεται από 2 σερί τρίποντα και ενθουσιασμό, αλλά υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας.

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε μετρά μόλις μια νίκη μετά από 4 αγωνιστικές και το διπλό είναι μονόδρομος στην έδρα της Αλάνιασπορ προκειμένου να μην ξεφύγουν περισσότερο Γαλατά και Μπεσίκτας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1302. Κρ. Πάλας – Σαουθάμπτον 1 2.80

1370. Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι G.G. 1.72

1603. ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός G.G. 2.02

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1533. Αμιάν – Μαρσέιγ 2 1.85

1599. Λάρισα – Ατρόμητος 2 2.60

 

 1628. Αλάνια – Φενέρμπαχτσε 2 1.75